2777
2789
عنوان

کراکس دوست دارید❓

1864 بازدید | 29 پست

به نظرتون خیلی دمپایی پلاستیکیه ؟ یا دوسش دارید؟

من خیلی خوشم میاد از کراکس چون به شدددددت راحته...

و با جیبیتز میشه خوشگل شخصی سازیش کرد

اما توی ایران نظرات در موردش خیلی متفاوته بعضیا از دیدنش 🤢 میشن، بعضیا این حس بهشون دست میده که استایل طرف مقابل ارزونه و به قوای طرف دمپایی دستشویی پوشیده 😂

هرچند توی دنیا الان ترنده و کمپانی کراکس با ری برندینگ جدیدش سود شدیدی داشته و دوباره سر زبونا افتاده

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پام نکردم اما خوشم میاد

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

نمی دونم چرا من خوشم نمیاد چندسال پیش ازش به عنوان دمپایی دستشویی استفاده میکردم دقیقااا هم به همون فرم و شکل در تعجبم چجوری مد شده 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

من خوشم‌ نمیاد دقیقا برا من دمپایی حمومه ولی خوب اونایی که میپسندن میپوشن دیگه.

من اولین بار تو شمال چندسال پیش دیدم کراکسو بعد گفتم وا دختره برا همچین جایی دمپایی حموم پوشیده بعد رفتیم رشت قیمت کردم دیدم دمپایی حمومه خدا تومنه😂😂