2777
2789
عنوان

ضربان قلب بالا

365 بازدید | 6 پست

من 16 سالمه بعد سال هفتم که رفتم برای پر کردن فرم سلامت موقع دکتر ضربان قلبمو گرفت روی 120 بود و سریع اورژانسی منو فرستاد بیمارستان . منم چون بخاطر فوبیایی که از بیمارستان داشتم هر دو دقیقه یکبار هوق می زدم ( گلاب به روتون ) از استرس و هی ضربان قلبم می رفت بالاتر . خلاصه همون روز مرخصم کردن و گفتن خطر سکته قلبی هست و چند تا ازمایش برای پیرمردا پیرزنا 😂😂

خلاصه من دنبالش نرفتم ، تا امسال که میخواستم برم دهم باز ، موقع معاینه گفت ضربان قلبت بالاس ؛ منم باز بخاطر فوبیا و قلبم که از استرس داشت میومد توی دهنم گفت دویدم اونم امضا کرد اومدم .

اما خیلی نگرانم واقعا ، میترسم مشکل قلبی چیزی باشه چون الان توی زمان استراحت ۱۱۰ تا هست

اصلا علائم خاصی ندارم ، نه درد ، نه تنگی نفس و نه هیچ علائمی ...

خلاصه چند روزه همش فکرمو درگیر کرده اصلا نمیتونم غذا بخورم 😭

و مامانم میگه بریم دکتر اما فوبیا وحشتناکی دارم

از یه طرف هم میگم شاید بخاطر همون ترس از دکتر هست که اینجوری قلبم تند تند میزنه

تو رو خدا اگه کسی مشکل منو داشته راهنماییم کنید

قبل از اینکه وارد پایه هفتم بشم اصلا تپش قلب نداشتم ؛ چون همون سال من با هزار استرس ثبت نام شدم ..

اگه دارو گیاهی چیزی می شناسید بگید

خیلی نگرانم

ادبیات لاورم❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا😐

من ضربانم ۱۳۰/۱۴۰ بود دکتر منو نفرستاد بیمارستان 

تازه گفت مهم نیس

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
جدی ؟؟؟؟؟؟؟

اره البته من دکتر رفتم دیگه شماهم یه دکتر برو اکو اینا بگیره خیالت راحت شه چیز مهمی هم نیس نگران نباش

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...