2777
2789

خدارو باور دارم اما دلم میخواد باهاش رفیق بشم میشه کمکم کنید

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)

سلام توروخدا هرکسی این پیاممو میخونه لطفا تاپیک اهرمو گزارش بزنه پای زندگیم وسطه توروخدا هرکی گزارش زد لایک کنه ک صلوات بفرستم براش 

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من امروز برای همیشه هم قید خدا رو زدم هم ائمه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

استعینوا بالصبر والصلوه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

قرآن عبدالباسط سوره الم نشرح 

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

شبا قبل خواب یه مکالمه‌ی صادقانه بدون پرده راحت صمیمی هرشب من همین کارو میکنم فوق العاده ارتباط معنوی زیباییه💔

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
من امروز برای همیشه هم قید خدا رو زدم هم ائمه

لطفا برو بیرون از تاپیک من تازه دارم ادم میشم دلم نمیخواد باز خدارو از دست بدم

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
اول سعی کن نماز بخونی بعد سر وقت بخونشون بعد نماز شب بخون و خداهم گفته قول میدم هرکسی که همه نمازاشو ...

ممنون حاجت خاصی ندارم فقط ادم شم

لطفا برو بیرون از تاپیک من تازه دارم ادم میشم دلم نمیخواد باز خدارو از دست بدم

منم علاقه ای ندارم بمونم بمون با خدات

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
بنظرم برو در خونه ائمه رو بزن در خونه صاحب الزمان (عج) در خونه امام حسین جانمون

اونا دیگه نگامم نمیکنن ابرو ندارم پیش شون....

دلم میخواد آدم شم یجوری که اما حسین قبول کنه برم حرمش

اصلا اینطوری نگوهمیشههههههه دوسمون‌ دارن برو در خونشون رو بزن مطمئن باش ردت نمیکنن

ممنون چشم:)