2789
عنوان

یه سوال شرعی

603 بازدید | 41 پست

سلام خانوما . 

من خط چشم داشتم . توی حموم شستم و غسل کردم . ولی بعد اینکه اومدم بیرون دیدم بالای چشمم به اندازه خیلی خیلی کم سیاه مونده . آیا غسلم باطله ؟

میشه برای حل مشکل شوهرم یه صلوات بفرستید . 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه عزیزم مهم نیتته

وا😐

عزیزم حتی اگه به اندازه یه سر سوزنم از بدنت باشه که آب بهش نرسیده باشه غسلت باطله

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

خط چشم مانع رسیدن آب میشه... ولی حکمش اینه اگه سمت راست بدنته باید بری دوباره غسل کنی ولی اگه سمت چپه همون قسمتو با آب بشوری کافیه و غسل درسته

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

مهم نیته چیه. وقتی کسی سوال شرعی میپرسه باید جواب درستو داد 

عزیزم اگه مانع رسیدن آب ب پوستت باشه حتی اگر سر سوزن هم باشه غسل باطله.ولی همیشه این سوالات رو از مجتهدتون بپرسین.چون اینجا کسانی هستن که با لاک هم غسل میکنن و میگن قبوله و راهنمایی درست نمیشین.

موفق باشین

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
وا😐 عزیزم حتی اگه به اندازه یه سر سوزنم از بدنت باشه که آب بهش نرسیده باشه غسلت باطله

میگه شستم یعنی اون غلظت خط چشم شسته بوده.

بعدشم چون نمیدونسته اشکال نداره.نمیخواد باز غسل کنه.

اگر تکیه گاهت خدا باشد زمین نخواهی خورد
 خط چشم مانع رسیدن آب میشه... ولی حکمش اینه اگه سمت راست بدنته باید بری دوباره غسل کنی ولی اگه ...

خب چشم جزو شستشوی سرو گردن حساب میشه. پس باید از اول غسل بشه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚