2777
2789
عنوان

همسایه پررو

118 بازدید | 10 پست

دوستان همسرم زنگ زد که همسایه پایینیمون زنگ زده به همسایه بغلیمون گفته من خجالت میکشم شما بهشون بگید شبا که برنامه دارن صداشون میاد خونمون... واقعا هردومون از خجالت نمیدونیم چیکار کنیم در ضمن خودمون ک مطمئنیم صدایی درنمیاد ... واقعا خجالت نکشیده به رومون زده حتی اگه صدایی بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حتماً یه صدایی شنیدن بنده‌خداها که گفتن دیگهاگه صدا نبود که اصلاً از کجا می‌خواستن بفهمن شما داری ...

میدونید خودش به ما میگفت بهتر بود تا بیاد به همسایه دیگه ای بگه یعنی جار زده ما سه ساله همسایه ایم ولی یکم زیاده روی کرده

حتما اذیت میشن دیگه .دنیا برعکس شده؟؟ الان اون باید خجالت بکشه؟

میدونید خودش به ما میگفت بهتر بود تا بیاد به همسایه دیگه ای بگه یعنی جار زده ما سه ساله همسایه ایم ولی یکم زیاده روی کرده

یا خوداکل محل فهمیدن که مطمئنی همسایه بغلی از طرف خودش این حرف و نزده؟

آره یه مرد فضول بیشور هست دوتا زن طلاق داده با این اخلاق گندش، اره مطینم از خودش نگفته و حرف اونه ... بخاطر گرما چندروز پنجره اتاق باز بود شاید یه چی شنیدن وگرنه ادم انقد بیشوری نیستیم که بزاریم کسی از حریممون باخبر بشه