2777
2789

سلام ما قراره فردا بریم محضر قرارداد ببندیم 

میخواستم بدونم کسانی که مسکن مهر خونه خریدند و انتقال وام و ضامن انجام دادند. این کار چه مدت زمان میبره؟ به ما گفتند حداقل 6 ماه... 

واینکه اگر تو این 6 اتفاقی برای مالک که وکالتنامه به نامش هست بیفته منظورم اینه فوت بشند. چیکار کنیم درگیر مسائل حقوقی نشیم.... چون وکالتنامه  باطل نشیم ؟؟ کسی تجربه ای داره 

خوب شما در اولین فرصت میرین شرکت عمران و یا اینکه یه بنگاه قولنامه مینویسین ،و حتما در این دوجا ذکر میشه که چقدر پول دادین چقدرش هم میمونه تا بعد انتقال سند 

پس فکر نمیکنم جای نگرانی باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب شما در اولین فرصت میرین شرکت عمران و یا اینکه یه بنگاه قولنامه مینویسین ،و حتما در این دوجا ذکر ...

همین دیگه میخوام بدونم انتقال وام و سند چند ماه زمان میبره؟؟؟ 

عزیزم شما خونه خریدید؟ چه چیزهایی برای قرارداد مهمه؟ ما هم به زودی قراره بخریم بی تجربه هستیم

عزیزم شما خریدید؟ چه نکاتی مهمه ما هم می‌خوابم بخریم و وارد نیستیم

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️