2777
2789
عنوان

شما جای من بودین ناراحت نمیشدین

234 بازدید | 18 پست

من یه مسئله ای به مادرم گفتم که خوشحال بشه ولی فکر نمیکردم که به همه بگه

تو جمع بودیم اون مسئه جلوی همه گفت  

من دوست نداشتم کسی بدونه شوهرم چقدر درامد داره فقط یه بخششم گفتم  اونم چون مامانم همیشه میپرسید  بعداز چند روز بهش زنگ زدم  بحث افتاد گفت اره به  فامیلای خودش گفته که عموم یعنی برادرپدرم چقدر درامد داره  من از فرصت استفاده کردم گفتم من دوست نداشتم کسی بفهمه شوهرم چقدر درامد داره  بهش بر خورد  دیگه هی میگفت نه من نمیدونستم که نمیخوای بگی نمیدونستم که  اینبار میرم میگم اشتباه گفتم 

من گفتم  اسه دفعه بعد میگم اینبار دیگه عیب نداره دیگه نگو 

نمیدونم چرا متوجه نمیشه همه چیو نباید واسه فامیل گفت  

اخرشم گفت دیگه به من نگو که قرارداد جدید بست چقدر و فلان 😐

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری و مامانت عجیبه که با وجود متاهل و با تجربه بودنش نمیدونسته که نباید بگه و کار خودت هم اشتباه بوده که گفتی، تو خانواده ما کسی اطلاعی از درآمد دیگری نداره مثلا نه من درآمد بابام رو میدونم و نه بابام درآمد منو و ...

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
حق داری و مامانت عجیبه که با وجود متاهل و با تجربه بودنش نمیدونسته که نباید بگه و کار خودت هم اشتباه ...

من نمیخواستم بگم فقط فهمید شوهرم یه قرار داد بسته  هی میگفت چقدر 

من نمیخواستم بگم فقط فهمید شوهرم یه قرار داد بسته هی میگفت چقدر

خودت در واقع هیجانی عمل کردی از این به بعد نگو

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
مادره دیگههه بعدم یه تیپ های شخصیتی هست اصصن انتقاد پذیر نیستن

الان من باید زنگ بزنم از دل اون در بیارم ؟ واقعا نمیتونم