2777
2789
عنوان

یکی نیست بهم بگه چمه

87 بازدید | 13 پست

با وجود بیماری همسرم دیوانه وار عاشقمه متهی من ب شدت افسرده ام دیشب ی چی مصرف کردم حالم بهتر شه ک تا الان گیجم

همسرمم شب کار بود و هیچی نمیدونه فقط میگه چته گیجی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا خوب شدن تو بیماریم نیس نگران اینم پخش شه نکروز بینیم

خیلی دکترا رفتم جوابم کردن و گفتن راهی نیس و بساز باهاش متهی من۲۵سالمه تا۲۵سال دیگه باید تحملش کنم

بیماری جسمی دارم

عزیزم میدونم سخته واقعا ولی باور کن هر اتفاقی که باید بیفته میفته و تو نمیتونی جلوشو بگیری پس درجا زدن تو زمان حال و نگران فردا بودن و غصه خوردن چیزیا دوا نمیکنه تو الان داری حال الانم خراب میکنی زندگی کن میدونم سخته ولی به فکرش نباش باور کن همش میگذره

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
عزیزم میدونم سخته واقعا ولی باور کن هر اتفاقی که باید بیفته میفته و تو نمیتونی جلوشو بگیری پس درجا ز ...

باور میکنی التماسش کردم جداشیم بخاطر بیماریم

ولی خیلی تند باهام برخورد کرد و گفت ب دیگران چ ربطی داره تو معلول شی هم میخوامت 

باور میکنی التماسش کردم جداشیم بخاطر بیماریمولی خیلی تند باهام برخورد کرد و گفت ب دیگران چ ربطی داره ...

خب دوست دارههه خودت بعدها اگه از دستش بدی باور کن خیلی افسوس میخوری باهاش خوب تا کن وقتی میدونی حتی الانم راهی نیس پس ولش کنن اصلا مهم نیس

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
خب دوست دارههه خودت بعدها اگه از دستش بدی باور کن خیلی افسوس میخوری باهاش خوب تا کن وقتی میدونی حتی ...

همین الانشم باز مصرف کردم نمدونم چرا ولی حالمو خوب میکنه