علی_عشقمه مدیر استارتر عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 2597 عنوان بی بی چک 70 بازدید | 8 پست لطفا میشه نطرتون بگیر ۱۱روزه عقب انداختم عکسشوپایین میزارم هرکارکردم اینجانشد عذرخواهم تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇 1403/05/22 | 11:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
علی_عشقمه مدیر استارتر عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 2597 تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
علی_عشقمه مدیر استارتر عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 2597 چراهیشکی نیومد تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
علی_عشقمه مدیر استارتر عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 2597 سلام عزیزم خوبی حنانه جان خوبه سلام فداتشم توچطوری خوبی؟پسرت خوبه؟دیگه حتمااقایی شده واسه خودش😍ازبچه هاخبرنداری توگروه مامانای آبانی بودی نه؟ تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
۷۷sarina عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 3146 سلام فداتشم توچطوری خوبی؟پسرت خوبه؟دیگه حتمااقایی شده واسه خودش😍ازبچه هاخبرنداری توگروه مامانای آبا ... خداروشکر آره بابا ماشالله بچه ها بزرگ میشن ما پیر میشیم نه از بچه ها خبر ندارم فکر کردم دوباره نی نی دار شدی 🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم
سااااقی عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 2638 سلام عزیزم خوبی .حنانه جون خوبه ۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
علی_عشقمه مدیر استارتر عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 2597 سلام عزیزم خوبی .حنانه جون خوبه سلام ریحانه جون چطوری؟برکه جونم خوبه؟چه خبر نینی داری؟ تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇