2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی بیست سالم بود مادرم سرطان گرفت و فوت شد تا الان در غم از دست دادنش تو شوکم

واقعا متاسفم. 

غم از دست دادن عزیزان، مخصوصا مادر که مهم ترین شخص تو زندگی هر فرده، واقعا سخته. 

•خانُمِ آقایِــ A)🍭👩🏻‍❤️‍👨🏻☘️
واقعا متاسفم. غم از دست دادن عزیزان، مخصوصا مادر که مهم ترین شخص تو زندگی هر فرده، واقعا سخته.

من و داداشام مجرد بودیم واقعا روزهای سختی بود منم تک دختر و دو تا داداش و بابام مسولیتش افتاد رو شونه من. این مال 15 سال پیشه بعد ازدواج کردیم و داداشام بعد ازدواجشون تمام محبتها و زحمتهام رو جواب دادن نامردا . الان کلا قطع ارتباط کردم و خودم هستم و خودم ...........پدرم که پسر دوست همه چیشو داد به پسرا و عروسش..........................از نامردی و نقاب آدمها حالم بهم میخوره.........................وقتی هم خونت حقتو بالا بکشه چه انتظاری از غریبه داری

یادم نی ولی انیمه مدفن کرم های شب تاب رو دیدم خیلییییییییی غمگین بود مخصوصا اونجا که میگه چرا کرم ها ...

فیلمشو تا حالا من ندیدیم، ولی سوالش دردناک بود

من و داداشام مجرد بودیم واقعا روزهای سختی بود منم تک دختر و دو تا داداش و بابام مسولیتش افتاد رو شون ...

خیلی بده، این حرفارو که زدی یاده یکی از اقوامم افتادم که به خاطره پول حاضره سره همه رو، حتی مامان باباشم به خاطره پول کلاه بذاره.

این جور آدما دلشون از سنگه. 

خیلی بده، این حرفارو که زدی یاده یکی از اقوامم افتادم که به خاطره پول حاضره سره همه رو، حتی مامان با ...

دعا کن بتونم با این حجم از نامردی هم خونهام کنار بیام ......دلم خوش همسر و پسرمه ............ولی بی کسی و نبود خواهر و مادر که گاهی درد دل کنم نگرانم بشن .......خیلی آزارم میده ..................خیلی وقته کسی به گوشیم زنگ نمیزنه حالمو بپرسه واقعا پدر و داداشام نامرد و بی معرفت بودن................مامان کجایی که ببینی البته باور نمی کنی که سر یکی یدونه ات چه بلاهایی آوردن بعد رفتنت