2777
2789
عنوان

اینها نشونه مودی بودنه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 32 پست
چرا آدم اینطوری میشه😕من دیگران از دستم کلافه شدن

خوبه که😂

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله مودی هستی . علایم دیگه تون چیه . مشکل خواب - حرکات تکانشی و تصمیم ات تکانشی - ؟ افسردگی؟ اظطراب؟ ...

نه مشکل خواب ندارم راحت میخوابم

افسردگی بله داشتم. یه مدت خیلی زیاد بود الان بهتر شده

این هم بگم من بیشترین مشکلم مربوط به شخصیه🙂بیشتر سر اون این مودی بودن رو دارم. ذهنم از دست فک کردن بهش راحت نیس

نه دو قطبی نیس خودم میدونمیه مدتی افسرده بودم و میدونم کامل رفع نشدهاون یکم خوشحالی رو هم خودم میساز ...

عزیزم 

افسردگی خیلی دوره سختیه و بازم خیلیییی قوی هستی ک تلاش میکنی اونو برطرف کنی و حالتو بسازی . 

حتما از مشاور کمک بگیر ک دوباره برنگرده و کاملا بگذره ازت . 

عزیزم افسردگی خیلی دوره سختیه و بازم خیلیییی قوی هستی ک تلاش میکنی اونو برطرف کنی و حالتو بسازی . حت ...

روانشناس خوبه یا روانپزشک؟

من باید درس بخونم و میدونم با این حالم موفق نمیشم

روانشناس خوبه یا روانپزشک؟من باید درس بخونم و میدونم با این حالم موفق نمیشم

شما اول باید بری پیش زوانشناس 

مخصوصا اک کنکوری هستی یا منظورت ازمون ارشد و دکتری هست. قرص ها اکثرا ب سادگی جواب نمیدن ، اوایلش یکم اذیت نیکنن تا بدنت عادت کنه . بهم ریختگی خلقی ، هیجانات شدیدتر ، بهم ریختگی خواب تا یکی دوهفته اول قرص ها وجودا داره .

اگر روان شناس تشخیص داد با جلسات روان درمانی حال شما خوب نمیشه ، اونموقع ب صلاح خودش ب روانپزشک معرفی ات میکنن .

ولی بهتره بدون قرص حلش کنی هم اصولی تره هم راحتر ‌

تشخیص اینک کِی باید بری روانپزشک با تراپیستته قشنگم . 

شما اول باید بری پیش زوانشناس مخصوصا اک کنکوری هستی یا منظورت ازمون ارشد و دکتری هست. قرص ها اکثرا ب ...

یه مدت پیش یه روانشناس رفتم

اصلا خوب نبود. بدتر شدم. ازپیشش میومدم گریه میکردم.بخاطر همون دیگه از روانشناس میترسم. دنبال یه روانشناس خوبم

یه مدت پیش یه روانشناس رفتماصلا خوب نبود. بدتر شدم. ازپیشش میومدم گریه میکردم.بخاطر همون دیگه از روا ...

یچیزی بگم 

خیلی وقتا اینجوزی نبست ک هرکس از اتاق تراپی دربیاد خندان و بشکن زنان باید باشه .

واقعیت اینه یروزایی میای بیرون ببشتر میخندی یروزایی میای بیرون قاه قاه ریسه میری یروزی ژار ژار گربه میکنی همه اینا تا دو سه ماه منظم اولش طبیعیه و بخشی از مسیر درمان هست .

شما قلبت درد میکنه میری جراحی ، بعد عمل تا سه ماه ده برابر دردت ببشتره بخیه داری ، نمیتونی تکون بخوری ، یسری زخم های ما هم عفونت کردن برداشتن این لایه ها زمان و صبر میخواد و طبیعیه موشکافی ازینا دردناک باشه . 

اما درست میگی ، روان شناس خوب خیلیییی کم هست . باید بگردی تا خوب تزینشو پیدا کنی . 

مشاور نرو ، روان شناس بالینی برو . 

اگ گشتی دنبالش ب من بگو اسمشو برات تحقیق و پرس و جو میکنم از همکارام اک اون شخص زو میشناختن ، بهت میگم . 

یچیزی بگم خیلی وقتا اینجوزی نبست ک هرکس از اتاق تراپی دربیاد خندان و بشکن زنان باید باشه .واقعیت این ...

چون میخوام برم یه شهر دیگه

از گوگل نگاه کردم همراه دوستم یه نفر رو انتخاب کردم

بهتون درخواست دوستی بدم اسم و شهر رو تو خصوصی بگم؟