2777
2789
عنوان

لیزر دیسک کمر PLDD

16486 بازدید | 173 پست

به نام خدا

عمل دیسک کمر بسته بالیزر فقط برای وقتی است که دیسک شما خفیف و فقط بیرون زده باشد .

هرگز کاربردی در دیسک پاره شده و تنگی کانال نخاعی یا اتحنای ستون فقرات ( بیماری اسکولیوز) ندارد .

این روش در جوانان به نسبت سالمندان نتیجه بهتری میدهد .

در دیسک های تازه بیرون زده به نسبت دیسک های چندین ساله جواب بهتری میدهد ‌.

در دیسک های بیرون زده به تعداد بیشتر از یک جواب کمتری میدهد .

در کل احتمال برگشت دیسک به داخل غلاف فیبروزی طی ۶ ماه پس از عمل ۵۷ تا ۷۵ درصد است بسته به شرایطی که گفتم .

هزینه عمل هر دیسک در ۲۱ مرداد ۴۰۳ با بیمه تامین اجتماعی ۱۵.۵ در مطب ( داود محمودی ) و با بیمه اتیه ساز تکمیلی حدود ۱۴ میلیون است .

در صورتی که عمل اندوسکوپی دیسک ( جایگزین جراحی باز برای کسایی که از جراحی باز میترسن و لیزر بدردشون نمیخوره ) ۱۴۰ ملیون در این لحظه با بیمه تامین است .

و جراحی باز هم با توجه

به تعداد پلاتین و نوع عمل و تعداد خرابی ها و ... حدودا ۵۰ میلیون است ( ولی اینیکی ۶ ساعت طول میکه مهره ها رو میشکنن بیهوش میکنن پلاتین میذارن و پلاتین خودش درد داره تا اخر عمر و .... )

افرادی که میان برای PLDD خیلیاشون اصن از اول مشخصه مشکلشون با لیزر هرگز حل نمیشه ... و اینو دکتر بهشون چند بار تاکید کرده و توضیح داده ... ولی میگن ما میخوایم شانسمونو امتحان کنیم 😅

(چون از عمل باز میترسن و پول عمل اندوسکوپی هم ندارن )

پس قطعا افراد چند دیسکه ، دیسک پاره ، خیلی سالمند مثلا ۸۰ به بالا ، کجی ستون فقرات ، تنگی کانال نخاعی، کسایی که قبلا یبار لیزر کرده ن .... هرگز به هیچ عنوان جوابی از عمل لیزر نخواهند گرفت ( قطعیت کامل )

اما انها که بیمار مناسب لیزر هستند .

عملش برای هر دیسک حدودا ۳۰ دقیقه طول میکشه با ریکاوری بعدش .

دردش علی رغم بی حسی موضعی نسبتا بالا هست .

بیشترین درد هنگام فرو کردن حدودا سه سوزن بلند برای هر دیسک در کمرتان هست .

پس از فرو کردن سوزن ها دردی برای لیزر حس نمیکنید .

درد شدید بعدی خارج کردن سوزن ها از کمرتان لحظه اخر هست .

در کل دردش شدید هست ولی خیلی بهتره از درد اندوسکوپی و درد بعد عمل باز .

در این روش شما بهوش هستید نه بیهوش .

جواب عمل : ۵۷ تا ۷۵ درصد بیماران که مشکلشان با لیزر حل شدنی باشه طی ۶ ماه دیسکشون داخل غلاف فیبروزی برمیگرده و باید دو سه سال هم مراعات کنن تا غلاف ترک خورده شون جوش بخوره و کاملا خوب بشن .

ما بقی بیماران حدودا ۳۰ درصد بقیه هستن که یا بعد عمل نمیتونن رعایت کنن یا عمل به دیسکشون پاسخ نمیده دیگه .

درد بعد عمل تا چند ساعته .

کمربند طبی لازم داره برای راه رفتن .

نباید بعد عمل رانندگی کرد تا ۵ روز .

تا دو هفته استراحت کامل ( مرخصی شغلی میخواد )

بعد عمل تو ام ار آی هنوز دیسکاتون بیرون زده س تا ۶ ماه .

تصویر فلوروسکوپی بصورت پیوسته نبوده و سرطانزایی زیادی ندارد ...

بعد عمل تا دو هفته فقط استراحته ( فیزیوترام ، استخر ، اوزون و ... نداریم )

بعدش زندگی با مراعات خیلی بالا تا ۶ ماه که دیسک برگرده تو غلاف .

بعدش مراعات متوسط تا دو سه سال تا غلاف جوش بخوره دیسک دوباره بیرون نزنه ...

بعد از دو هفته موتور سواری ممنوع تا ۶ ماه

ماشین سواری فقط آرام و با بالشتک زیر باسن

توالت فقط فرنگی

کج و دولا شدن هرگز

نشستن و خوابیدن روی زمین سفت نه .

حالت خوابیدن طاق باز یا به پهلو رو تخت تک طبی که بالشت زیر زانوت باشه .

دارو ها ضد التهاب و ضد درد مثل ملوکسیکام و گاباپنتین و نوازین و ویتامین و ژل ضد درد و ...

برچسب عمل بعد ۲۴ ساعت بدون نیاز به تجدید شدن کنده میشه ‌.

بعد عمل باید برید صندلی عقب ماشین به پهلو بخوابید تا خونه و هرگز نرید ندلی جلو رو بخوابونید رو به عقب دراز بکشید .

مایعات و میوه فراوان برای بهبود سلامتی بعد عمل .

قبل عمل ناشتایی نداریم ولی پرخوری هم نداریم که رو شکم بخوابید بالا نیارید .

برای دیسکای پاره شده و سایر موارد خرابی کمر عمل باز برای بی پول ها ۵۰ میلیونی

عمل بسته برای اندوسکوپیک ۱۴۰ ملیونی برای وضع خوبا

عمل اندوسکوپی کاملا مشابه جراحی بازه ولی پلاتین نمیخواد مهره هاتونو نمیشکنن و بیهوش نمیکنن .

به هیچ عنوان تزریق استروئید و کورتون نرید ...

کورتون سیستم ایمنی بدنتون رو منهدم میکنه و باید هر ۳ ماه تکرار بشه هر بار هم ۱۷ میلیکن میگیرن هیچی به هیچی .

اونایی که میگن رفتیم پیش حسن قلی با دست دیسکمونو جا انداخته یا ماساژ داده خوب شده یا ورزش داده یا فیزیوتراپ و ازون و ابدرمانی و ... اینها درد رو برای دیسک بیرون زده ممکنه کم کنن 

ولی دیسک بیرون زده رو هرگز نمیتونن برگردونن تو غلافش . اون دیسک همونجا سر جاش وسط نخاعتون هست و وقتی پاره بشه میزنه به ریشه اعصابتون اونجا به بعد دیگه هیچ ماره ای جز عمل نخواهید داشت

دیسکتون بیرون میمونه هرچند بیدرد ... و یروز پاره میشه . وقتی پاره شد دیگه لیزر جواب نمیده باید بین ۱۴۰ ملیون اندوسکوپی و ۵۰ میلیون عمل سخت باز تصمیم بگیرید ‌.

بعد عمل ها بعد دو هفته فیزیوتراپ و ابدرمانی میتونه مفید باشه . 

دیسک ها ۹۰ درصدشون درمان خود به خودی میشن ولی اون درمان خود بخودی نهایتا تا ۶ هفته بعد بیرون زدگی خفیف با استراحت و داروی ملوکسیکام دو بار در روز اتفاق میوفته . دیسکی که ماه ها بیرون بوده واسه فرد بالغ دیگه درمان خود به خودی نمیشه . بچه ها دیسکشون به احتمال زیاد خود به خود درمان خواهد شد با استراحت دو سه هفته ای . 

خدانگهدار

سلام وقت بخیر من ۲۱ مرداد عمل دیسک کمر با لیزر انجام دادم PLDD . الان ۲۰ شهریور هست . هنوز اثری مشاهده نکردم . 

البته نتیجه عمل ۱ ماهه مشخص نمیشه . 

ولی گفتم یه اپدیتی از شرایط عمل پست کنم اگه کسی براش سوال بود بدونه . 

در ضمن حال من بهتر یا بدتر نشده همونه که قبل عمل بوده . 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام وقت بخیر من ۲۱ مرداد عمل دیسک کمر با لیزر انجام دادم PLDD . الان ۲۰ شهریور هست . هنوز اثری مشاه ...

شوهرم ۱۱ مرداد با لیزر جراحی کرد،  دردش زیاده، هنوز کم نشده 

تازه میگه از قبل هم بیشتره

سلام وقت بخیر من ۲۱ مرداد عمل دیسک کمر با لیزر انجام دادم PLDD . الان ۲۰ شهریور هست . هنوز اثری مشاه ...

عمل شوهرم PLDHبود 

البته این رو هم بگم که یکی از اون افرادی که همزمان با خودش عمل شده،  و اصلا نمی تونسته راه بره، بلافاصله بعد عمل خوب شده،  هفته بعدش رفته سر کار،  ۸ ساعت پشت میز میشینه 

اما متاسفانه شوهرم حتی نمی تونه بشینه،  قبلا گاهی درد داشت ،الان دردش مداوم، همه اش داره مسکن میخوره

سلام وقت بخیر 

من ۲۱ ام مرداد عمل لیزر دیسک کمر pldd

کردم . 

۲۱ شهریور تفاوتی نداشتم . 

الان ۱۷ مهر هست ، یعنی ۴ روز دیگه میشه سه ماه .

گفته بودن سه تا ۶ ماه اثر کردن درمانت طول میکشه .

الان نمیتونم بگم خوب شدم 

چون درد حین نشستن پشت فرمون 

حین ایستادن طولانی میاد سراغم 

ولی صبح که پا میشم درد ندارم .

وقتی راه میرم و ایستادم درد ندارم . 

درد وقتی شروع میشه که خم بشم ، بشینم پشت فرمون ، زیاد بشینم صندلی ، زیا  بایستم .

به این هنوز نمیگن خوب شدن .

من در روز از میل بارفیکس آویزون میشم 

و گاهی هم ورزش پارالل رو که مشابه آویزون شدن بارفیکسه رو انجام میدم برای بهبود کمرم .

اگر خبری شد اینجا گزارش میکنم برای کسایی که میخوان شروع کنن درمات رو 

سلام الان حدودا سه ماه و نیم هست از تاریخ ۲۱ مرداد که من عمل کردم . 

تو حالت ایستاده کمترین درد رو 

و تو حالت نشسته بیشترین درد رو دارم 

روزهایی که چند ساعت بشینم کمردرد دارم 

روزهایی که ورزش کششی مثل اویزون شدن از پارالل و بارفیکس انجام میدم درد خیلی کمتره . 

من دارم با مراعات زندگی میکنم . 

تا اینجا ۲۰ درصد بهبودو حس میکنم . 

توجه داشته باشید من دو دیسک هرنیه داشتم . 

الان ۱۷ ابانه 

از ۲۱ مرداد تقریبا ۴ ماه گذشته 

امروز یذره زیاد نشستم 

یک بار هم خم شدم . 

درد کمر تهوع اور و مبهم دارم . 

دردم سیتیک نیست ولی کمرم کاملا درد میاد .

۴ ماه بعد عمل !

من همین استارتر هستم که اولین پیام گگاین بحثو گذاشتم . 

تو ۴ ماه جواب نداده من باز سعی میکنم خبر بدم اگه خبری شد . 

این وضع دیسک کمر من قبل عمل ۲۱ مرداد بود اون دیسک بیرون زده l5 و s1 دردش خیلی زندگی رو مختل میکرد

یه سوال دیگه اینکه این رو براتون توی گزارش ام آر آی اکستروژن زده بودن یا پروتروژن ؟

سلام وقت بخیر من برگشتم برای اپدیت حال و احوالم . 

از ۲۱ مرداد که عمل pldd کردم تا الان 

که ۵ آذر هست .

رایطم در کل ۲۵ درصد شاید بهتر شده باشه ، باید مراعات کنم در طول روز ولی کاملا خوب شدنی در کار نیست . 

یکی از دیسکای من با چرخش به چپ و بلند کردن مای چپم درد داشت . الانم قشنگ دردشو حس میکنم . یعنی برنگشته داخل . 

ولی خب دردش هست و تا وقتی حرکت عجیبی نکنم دردش کمه . 

اگر روزی خم بشم . بار سنگین بلند کنم . موتور سوار بشم . خیلی پله بالا پایین برم . یا وزنه کم رو مثلا ۵ کیلو رو مدت زیادی نگه دارم درد برمیگرده . 

من خودم کادر درمان هستم ‌ .

با پزشک بیمارستانمونم مشورت کرده بودم گفته بود تو کاندید جراحی باز هسی . عکس ام ار ای قبل عملمو دید گفت این خیلی برای اینکه با pldd درمان شه پیشرفته ست .

در پاسخ به دوستان بگم . 

ام ار آی قبل از عملم هست که عکس گذاشتم . 

ام آر آی بعدی رو فردا باید انجام بدم ببینم چه تغییری کرده تو عکس . 

دیسک های من اکستروژن شده ولی پاره نشده . و مهره های کمرم پروتروژن نشده . 

پروتروژن مهره واسه وقتیه که علاوه بر دیسک ، مهره تم لیز خورده اومده جلوتر از جای اصلیش . 

مهره رو میتونن با دست گاهی جا بندازن . 

ولی دیسک لعنتی که اندازه من بیرون اومده دیگه با درمان های غیر تهاجمی حل نمیه متاسفانه . عمل رو میخواد حالا باز یا اندوسکوپی. 

دیسک ال ۵ و اس ۱ هم بدیش اینه که با اندوسکوپ دسترسی بهش گاهی سخته ، ولی عمل جراحی باز هم که فیوژن میخواد ( پلاتین ) که اون خودش میتونه درد اور باشه و حرکاتو محدود کنه .  

سلام خوبین میشه بپرسم که علائمت قبل لیزر چی بود ؟

علامتم قبل لیزر درد کمر و درد سیاتیک دو پا بود . 

بعد مدتی استراحت سیاتیک حل شد . کمر هم وقت نشستن بدون تکیه و وقت چرخیدن و بلند کردن پا درد میومد موقتی ( نه درد ادامه دار ) 

الان هم همون دردا رو دارم با شدت کمی کمتر 😅

عملا تا اینجا درمان نشدم .