2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه برو ومن هنوز موندم

342 بازدید | 18 پست

مدام خیانت میکرد ومیبخشیدم اونم بخاطر بچم که نفس منه

وهربار قول میداد تکرار نکنه و بعدمدتها بازم تکرار میکرد

ایندفعه فهمیدم ی زنی و سوارکرده شماره گرفته که دیگه بیشتر ازاینم پیش اومده باشه وخدا داند

تاالان کتمان میکنه و میگه خطایی نکردم تو شکاکی بد برداشت کردی

خلاصه ک خونوادشم پشتشن 

خیلی بی احترامی کردیم ب همدیگه ایندفعه هم خودش هم من و خیلی کوچیکم کرد پیش خونوادش

اینم بگم هه حتی hpvگرفتم ازش

الان بهش گفتم توکه اینهمه هی بااین و اونی خب بیا توافقی جداشیم گفت جمع کن جهیزیتو ببر  وخودت برودادگاه هروقت احضاریه اومد من میام

وچقدر راحت بود براش انگاری خودشم تصمیم به طلاق گرفته

۲۳ سالمه

خودش ۳۲

دوست دارم سر خودمو بکوبم توی دیوار از دستتون

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که اینهمه خیانت میکنه حتما یه مرگیش هست،خدای نکرده تا یه بیماری دیگه ازش نگرفتی، فقط فرار کن

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
☹️☹️☹️.سنتی بوده ازدواجتون ؟

نه اتفاقا خودشو به آب وآتیش زد ک بهم برسه

خواهراشم میگن تقصیرتوبوده کم گذاشتی خیانت میکرده

ولی من کم نمیذاشتم براش وخودمم هیچی کم نداشتم

اصلا نمیدونم چی بگم

ای بابا چه شرایط سختی...کاش حق حضانت و اینا رو میگرفتی ازش ..بعد سمت جدایی میرفای ..بچت دختره با پسر ...

حق هیچیو نمیده بارها باخیانتای قبلیش بهش میگفتم اما نمیداد

بچم پسره مطمئنم بعد طلاقم بچمو نمیده ازالان میگه بچه دیگه بزرگ شد

(یعنی ب تو نیاز نداره)

بچم ۵ سالشه

نه اتفاقا خودشو به آب وآتیش زد ک بهم برسهخواهراشم میگن تقصیرتوبوده کم گذاشتی خیانت میکردهولی من کم ن ...

ببین قطعا ک جدایی بهترین تصمیم هست ولی بیگدار به اب نزن ...مشاوره حقوقی بگیر هم بابت حضانت و مهریه و اینا .‌‌..

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

همسرسابق من هم دقیقا همین حرفا رو میزد

میخوان مفت و مجانی طلاق بگیریم بریم

اما من گفتم تا زمانی که همه ی حق و حقوقم رو ندی نمیرم

تا راضی شد توافقی جدا بشیم

یک طرفه بخوای طلاق بگیری خیلی اذیت میشی و طول میکشه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

چ راحت ..الان اون بچه چه گناهی کرده تازه مریضم هست خدااااایا وقتی می‌بینید زندگیتون اینجوریه بچه نیا ...

کی مریض هست؟؟

بچم ناخواسته شد و میخواستم سقط کنم خونوادم نذاشتن کاش همون موقه سقطش میکردم یه چشم خونه یه چشم اشک براش

ولی کاری از دستم برنمیاد منم تحمل خیانت برام طاقت فرسا شده شوهرمم خیلی پرو و وقیح شده

حق هیچیو نمیده بارها باخیانتای قبلیش بهش میگفتم اما نمیدادبچم پسره مطمئنم بعد طلاقم بچمو نمیده ازالا ...

آشغال ...ببین مشاوره حقوقی بگیر ..شاید اگه بتونی ثالت کنی خیانتش هاش رو ..از حق سرپرستی بچه خارج بشه

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
ببین قطعا ک جدایی بهترین تصمیم هست ولی بیگدار به اب نزن ...مشاوره حقوقی بگیر هم بابت حضانت و مهریه و ...

هنوز فکرمیکنم توخوابم چقدر زود همه چی تموم شد..

چقدر سختیایی که تحمل کردم بااین بشر

ولی تقصیر خودمم بوده زیادی شکاک شده بودم و بهش گیر میدادم این اخیر کاش خودمو اصلاح میکردم شاید شاهد خیانت دوباره نبودم😔😔فکر طلاق اینکه از بچم دور شم زجرآوره ومردی ک توخیانتاش میفتاد ب دست و پام الان اینهمه پرو شده ک هی میگه برو

2790
2778
2791
2779
2792