2821
2789

نامزد من😂

کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮💨😂 تکنسین داروخانه هستم سوالی بود در خدمتم💊دختری ب گفته همکارام تستسترون خالی ام 😂🥹پس حـــالا چــــــسی چــــــسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بالشتمو جوری بغل میکنم خفه میشه😊😂

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

مشکلی نداری بااین قضیه؟😂

خیلی لجبازه همش دعوا میکنم ب چپشم نیست😂😂

کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮💨😂 تکنسین داروخانه هستم سوالی بود در خدمتم💊دختری ب گفته همکارام تستسترون خالی ام 😂🥹پس حـــالا چــــــسی چــــــسی

شوهر من اینطوری بود خیلی اذیت میشدم و برای اینکه بهش بر نخوره چیزی نمیگفتم و بیخابی میکشیدم اونم فکر میکرد راضیم بعدش فهمیدم راحتی من مهمتر از اینه که بخاطرش از خاب محروم شم بهش گفتم ناراحت شد مدتی هم جدا خابیدم  بعد مجبور شد که مثل ادم بخابه

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
مام درگیریم 😂

ولی نه تا بغلت میکنه نهایت استفاده رو ببر😂

ما ک نامزدیم نمیذارن زیاد پیش هم بمونیم🫵🏻🫤