2777
2789
انشالله بی خطر و سلامت بری برگردیزیارت نصیب خوبان است وبس

اینطوری نگو .خوب مطلق کسی نیست .همینکه نمیگی من خوبم و مغرور نیستی و ...خودش نشون دهنده اینه که انسان خوبی هستی سال دیگه همین موقع انشالا تو هم تاپیک بزنی عازممم

تا حالا شده از روز اول زندگیتون(به دنیا اومدن و میگم) یکی شروع کنه به نابود کردنتون و بقیه هم با اینکه می‌دونن حق با توعه طرف اون بی شرف رو بگیرن و اونا هم نابودت کنن (کلا نابود در نابود شد🤣😂) ؟؟؟

من اینجوری شدمه فقط می خوام برم جایی که اونا نباشن از همه هزارتا زخم دارم واقعا دیگه لبریزم نمی‌دونم چیکار کنم می خوام هر جور شده برم تهران واسه دانشگاه تا بازیگر بشم از بچگیم در بد ترین شرایط تنها همدمم بعد خدا همین فیلما بودن و واقعا برای بازیگری دارم جون میکنم امیدوارم بتونم برم دانشگاه هنر تهران (به نظرتون خوابگاه داره؟؟؟)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینطوری نگو .خوب مطلق کسی نیست .همینکه نمیگی من خوبم و مغرور نیستی و ...خودش نشون دهنده اینه که انسا ...

عهد کردم

دوساله روضه برگزار میکنم

گفتم اگر تا سال بعد رفتم

تا عمر دارم عزای امام حسین رو تو خونم برگزار میکنم

نه

اگر نرفتم دیگه تمام

عهدی هست بین خدا و من و امام  حسین

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
ازته قلبم میخامارامشم باهاش معنا دارهولی میدونم هیچوقت نمیشه برمچون شوهرم اعتقاد ندارهو همراهیم نمیک ...

یه چیزی بگم فکر نکن دارم شعار میدم یا الان که اینو گفتی دارم اینو می نویسم شوهرم منم بعد مریضی پدرش که الان دچار مشکل شده دیگه مثلا با خدا قهر بود و اعتقادش رو از دست داد یه جورایی انگار لج کرد ولی باورت میشه امسال خودش باهام داره میاد .هیچ چیزی بعید نیست نگو نمیشه هر چیزی تو زمانش اتفاق میفته تو فقط رو چیزی که میخوای تمرکز کن برای رسیدن بهش حرکت وتلاش کن باقیش رو بسپار به بالایی

یه چیزی بگم فکر نکن دارم شعار میدم یا الان که اینو گفتی دارم اینو می نویسم شوهرم منم بعد مریضی پدرش ...

یه چیزیم من بگم

تموم خاسته ی من از خدا اینه شوهرم رو هدایت کنه

هیچ خاسته ای از خدا ندارم

شوهرم میگه چند سال عاشق سینه چاک امام حسین بودم

ولی الان میدونم دروغه

بخدا آتیش میگیرم

من بکنار

رفتی اونو دعا کن

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘