2777
2789
بیخیال حرف مردم بشین .مردم بمیری هم براشون مهم نیست خودم میگم من خواهرم ترسوندم الان بهم بزنی چی میگ ...

آره دقیقا

عزیزم 🥲🥲

هعییییی چی بگم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

صبح حرکت دارم سمت مرز .نمیدونم چرا تپش قلب دارم دارم خفه میشم .البته شاید چون دخترم رو پیش مادربزرگش ...

ان شاء الله بسلامت بری و برگردی .

دخترتم هم بسپار به خدا بعد مادربزرگش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بازم خوشبحالت چون منو نه نتها بعد عقد بعد ازدواجم نذاشتم،الانم که دیگه بچه دارم و کار از کار گذشته

من خیلی داغون شدم خیلی  ترسو هم بودم اخر دل زدم به دریا مستقیم به خودش گفتم . اخر خانوادم بعضیاشون گفتن خداروشکر خدا نجاتت داد . پسره خسیس و بد دل خانوادش هم چپیدن تو غار خودشون با کسی ارتباط نداشتن و ..‌

ایشالا درست میشه

مرسی عزیزم فدات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

❤️❤️❤️

💚💚🌱

صبح حرکت دارم سمت مرز .نمیدونم چرا تپش قلب دارم دارم خفه میشم .البته شاید چون دخترم رو پیش مادربزرگش ...

مارو هم بطلب

هرچند میدونم شدنی نیس

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
من خیلی داغون شدم خیلی ترسو هم بودم اخر دل زدم به دریا مستقیم به خودش گفتم . اخر خانوادم بعضیاشون گ ...

من یجوری از بابام میترسیدم که حتی جرئت نمیکردم به خودش بگم،دهنمو باز میکردم با خانوادش پا میشدن میومدن خونمون هر چی تهمت و شر بود بارم میکردن ،بابامم منو مقصر میدونست و دعوام میکرد،برا همینم ۷ سال هر بلایی خواستن سرم اوردن

عززززیزم اصلا این فکر رو نکن از ته دلت بخواه و اصلا تو هیچ شکی نیار .نگو نمیشه نمیرم و...برات دعا می ...

انشالله بی خطر و سلامت بری برگردی

زیارت نصیب خوبان است وبس

عززززیزم اصلا این فکر رو نکن از ته دلت بخواه و اصلا تو هیچ شکی نیار .نگو نمیشه نمیرم و...برات دعا می ...

ازته قلبم میخام

ارامشم باهاش معنا داره

ولی 

میدونم هیچوقت نمیشه برم

چون شوهرم اعتقاد نداره

و همراهیم نمیکنه