بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهى كه هر چى از خدا ميخواى بهت بده الهى عاقبت به خير بشى الهى ادم هاى بد سر راهت نيان الهى از چشم بد به دور باشى الهى هيچ وقت دشمن شاد نشى الهى هميشه آبروت حفظ بشه الهى به جز خدا محتاج هيچ كس نباشى
انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد
الان همه مردم دنیا چون نماز میخونن معجزه میبینن؟؟؟ ما داریم معجزه رو میبینیم پس واسه نماز هاییه که ش ...
چ ربطی به دین داره نماز روحآدمو جلا میده من وقای نماز میخونم روحم سبک میشه و برای روحم و اینکه خدا واجب کرده میخونم نخونم روحم خفه میشه
یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم
خخخچقدر شماها در خواب غفلتیدشماها دارید برای فلسطینی هایی میجنگید که خودشون با نیم تنه میان تو المپی ...
حجاب یک چیز کلیه ربطی به این ک فلسطین ها نیم تنه دارن یا هر کشوری نیمتنه میپوشه نداره خدا گفته حجاب کن دلیلشم خیلی واضح هست ربطی ب هیچ کشوری نداره بهتره قوانین خدا رو رعایت کنیم تا زندگی بهتری داشته باشیم.....مشخصا هرچیزی ک خدا گفته انجام بدید دلیلی داره
یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم