2777
2789
عنوان

معجزه…

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 28 پست
خودتون معجزشو دیدین؟؟

تا معجزرو تو چى ببينيد……معجزرو حس ميكنم مثلا در امان موندن از اتفاق هاى بد و ادم هاى بد برام معجزست 

بيمكار نبودنم تو محيط كارم حتى تو خراب ترين بازار برام معجزست

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با ناخن کاشته شده میشه خوند؟؟😔

خدا اينقدر بزرگه كه تورو همه جوره قبولت ميكنه

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
الحمدلله .میشه خاهش کنم واسم دعاکنید دردروحی بدی زده به جونم

من كه در حدى نيستم ولى الهى خدا دلتون رو اروم كنه خودتون بعد از نمازهاى واجبتون براى خودتون دعا كنيد قطعا حاجت روا ميشيد

نمازمو‌ خوندم... انشاالله خدا بهتون اجر بده🌹

الهى كه هر چى از خدا ميخواى بهت بده الهى عاقبت به خير بشى الهى ادم هاى بد سر راهت نيان الهى از چشم بد به دور باشى  الهى هيچ وقت دشمن شاد نشى الهى هميشه آبروت حفظ بشه الهى به جز خدا محتاج هيچ كس نباشى 

الهى كه هر چى از خدا ميخواى بهت بده الهى عاقبت به خير بشى الهى ادم هاى بد سر راهت نيان الهى از چشم ب ...

الهی آمین ممنون از دعاهاتون... الهی ک همه این دعا در حق خودتون هم اجابت بشه

خدایا بهت قول میدم اگه مامان بشم.. سعی خودمو کنم ک بهترین مامان دنیا بشم😍😍😍
نمازمو‌ خوندم... انشاالله خدا بهتون اجر بده🌹

عزیز دلم خواهر قشنگم ناخن مصنوعی یا هر چیزی که مانع وضو یا غسلتون  باشه درست نیست گلم. باید مانع رو بردارین .خدای نکرده غسل به گردنتون میمونه   

اللّهم عجل الولیک الفرج

عزیز دلم خواهر قشنگم ناخن مصنوعی یا هر چیزی که مانع وضو یا غسلتون باشه درست نیست گلم. باید مانع رو ...

شوخی کردم ندارم😊

خدایا بهت قول میدم اگه مامان بشم.. سعی خودمو کنم ک بهترین مامان دنیا بشم😍😍😍
الان همه مردم دنیا چون نماز میخونن معجزه میبینن؟؟؟ ما داریم معجزه رو میبینیم پس واسه نماز هاییه که ش ...

به نظرمن خوشبختی و معجزه هرکس تو دل خودشه ✌

از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
الان همه مردم دنیا چون نماز میخونن معجزه میبینن؟؟؟ ما داریم معجزه رو میبینیم پس واسه نماز هاییه که ش ...

چ ربطی به دین داره نماز روح‌آدمو جلا میده من وقای نماز میخونم روحم سبک میشه و برای روحم و اینکه خدا واجب کرده میخونم نخونم روحم خفه میشه 

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

خخخچقدر شماها در خواب غفلتیدشماها دارید برای فلسطینی هایی میجنگید که خودشون با نیم تنه میان تو المپی ...

حجاب یک چیز کلیه ربطی به این ک فلسطین ها نیم تنه دارن یا هر کشوری نیم‌تنه میپوشه نداره  خدا گفته حجاب کن دلیلشم خیلی واضح هست ربطی ب هیچ کشوری نداره بهتره قوانین خدا رو رعایت کنیم تا زندگی بهتری داشته باشیم.....مشخصا هرچیزی ک خدا گفته انجام بدید دلیلی داره

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم