2777
2789
عنوان

نگین چسبی ناف

26459 بازدید | 55 پست

سلام دوستان....کسی میدونه نگین چسبی ناف توی بازار هست یا نه؟ من دنبالش هستم اگر پیدا شده یا کسی میدونه کجا داره توی اینستاگرام یا وب سایت ها یا مغازه بهم معرفی کنه !!! ممنوووووووووون

خدایا شکرت بخاطر همه خوبی هات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هست...من حدود ١٤-١٥سال پيش داشتم  چند تا چسب دو طرفه يدك هم داشت  ولي يادم نيست از كجا گرفته بودم

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
من دنبال نگین چسبی واسه بینی ام

نگین چسبی واسه بینی زیاده ....توی گوگل بزنی پیدا میشه ولی واسه ناف هنوز پیدا نکردم...حتی پیرسینگ گیره ای گوش هم اومده ...

من یبار رفتم مغازه نقره فروشی گفتم نگین ناف میخوام گفت باید نافت سوراخ باشه ....😑😑 شایدم چسبی باش ...

خب وقتی میگه نافت باید سوراخ باشه منظورش اینه که باید پیرسینگ کرده باشی که برای دیزاین نافت بری نگین بخری..منظورش چسبی نبوده

فکر نکنم نگین چسبی ناف اومده باشه

اره منم همین احتمال رو میدم ....کاش بیاد زودترررر....!! کسی رفیق خارجی نداره ببینه اون ور هست یا نه؟

من داشتم همون اندازه که باحاله همون اندازه هم درد داره    

امیلیاااااا از کجااا گرفتی ؟؟؟؟ افرین ادرسش رو بگو 5 ساعته دارم میگردم چشمام درد گرفت بخداااا

هست...من حدود ١٤-١٥سال پيش داشتم  چند تا چسب دو طرفه يدك هم داشت  ولي يادم نيست از كجا گرف ...

حیف شد !!!! از کجا بگیرم خب بخدا از بس سرچ کردم خسته شدم !!!!!!

2790
2778
2791
2779
2792