2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 40 پست
نامردی کردی بهش نگفتی تا الاناون نمیپذیرتت نظامی ها کمتر همچین شرایطی رو قبول میکنن اونم اگه یه سال ...

چرا نباید بپذیرع من چیم کمه مگه ؟ منم انسانم با خواست خودم جدا نشدم بخاطر خیانتش جدا شدم کلیم صدمه دیدم با کابوس خیانتش از خواب پریدم ، کسی که جدا میشه حق زندگی ندارع؟ 

بگو گل.مسئله ی مهمیه بعد دیر بشه ازت طلبکار میشه .بعید نیست الان هم دلخور بشه .البته حق هم داره چون ...

آخه خودش هنوز مطمئن نیست که منو به خانوادش معرفی کنه می‌گفت باید خوب بشناسمت ... برای همون گفتم اول بهش اعتماد کنم ولی الان میبینم خودم هم وابسته شدم و اگه بره قراره باز بدبختی بکشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نباید بپذیرع من چیم کمه مگه ؟ منم انسانم با خواست خودم جدا نشدم بخاطر خیانتش جدا شدم کلیم صدمه د ...

چرا داری

ولی اونم حق داره این شرایط و روح و روان نابود شده ی شمارو نخواد عزیزم

به اونم حق بده همینطور ک به خودت حق میدی

دل نبند

منطقی باش 

خانم آقای دکتر
آخه خودش هنوز مطمئن نیست که منو به خانوادش معرفی کنه می‌گفت باید خوب بشناسمت ... برای همون گفتم اول ...

بله.ما دخترا زود وابسته میشیم اول خودمون ضربه میخوریم

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
چرا داریولی اونم حق داره این شرایط و روح و روان نابود شده ی شمارو نخواد عزیزمبه اونم حق بده همینطور ...

میتونم درستش کنه مگه نمیگه عاشقه و به غیر من کسیو نمی‌خواد :) 

بله.ما دخترا زود وابسته میشیم اول خودمون ضربه میخوریم

دقیقا همینه :) من سه سال بعد طلاق با کسی اوکی نشدم اینم اومد دیگه از مامانم اجازه گرفت تا بعد یک سال جوابشو دادم ولی اینطور که دوستان میگن در حقش ظلم کردم ...

میتونم درستش کنه مگه نمیگه عاشقه و به غیر من کسیو نمی‌خواد :)

چه ربطی داره 

عشق بی منطق و بدون شناخت هوسه 

آتیشیه ک فروکش میکنه

الان داغه یچی میگه فردا ک سرکوبش شروع شد و نتونست بحران‌های روانی و زخمای شما رو درک کنه باز میخوای شکست بخوری؟

منطقه ک میتونه ی زندگی رو نجات بده و نبودش ب تباهی بکشونه

خانم آقای دکتر
چه ربطی داره عشق بی منطق و بدون شناخت هوسه آتیشیه ک فروکش میکنهالان داغه یچی میگه فردا ک سرکوبش شروع ...

نمی‌دونم شاید اگه بخام اینطور فکر کنم باید باز تنها بمونم

نمی‌دونم شاید اگه بخام اینطور فکر کنم باید باز تنها بمونم

میگم منطقی فک کن

بعد ۰ و ۱۰۰ نگاه میکنی

خانوم من شما باید اول کامل زحمات خوب شه بعد وارد رابطه ی منطقی و شفاف بشی تا آسیب نبینی

خانم آقای دکتر
میگم منطقی فک کنبعد ۰ و ۱۰۰ نگاه میکنیخانوم من شما باید اول کامل زحمات خوب شه بعد وارد رابطه ی منطقی ...

عزیزم می‌دونم چی میگی میفهمم ولی وقتی باهاش حرف میزنم منطق یادم میره دلم نمیخاد از دستش بدم :) بعد سالها باز یکی دلمو لرزونده روح قندیل بستمو گرم کرده :) 

عزیزم می‌دونم چی میگی میفهمم ولی وقتی باهاش حرف میزنم منطق یادم میره دلم نمیخاد از دستش بدم :) بعد س ...

نمیفهممت راستش

چون روح قندیل زده ی خودم با منطق وا داد نه دلم

خانم آقای دکتر