2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 40 پست
اسی جان اگه قراره برای این موضوع ترکت کنه پس لطفا زودتر بگو که بیشتر از این آسیب نبینی

من یه ضربه شدید خوردم مادرم هم میگه اگه میخاد بره بزار بره تا وابسته نشدی ولی خودم دلم پیشش گیر کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دروغ میگن اکثراالکی موقع ازدواج خودشونو پاک و ساده نشون میدن

نمی‌دونم از لحاظ مالی وضعشون خیلی خوبه ، ما معمولییم ولی اونا خیلی پولدارن ، همینا باعث شده تردید داشته باشم راجب رابطمون

نامردی کردی بهش نگفتی تا الاناون نمیپذیرتت نظامی ها کمتر همچین شرایطی رو قبول میکنن اونم اگه یه سال ...

یک سال نیست تازه دو هفتس باهاش حرف میزنم یک ساله که منو دیده خوشش اومده ولی حرف نزدیم

راستی اینم بگم که همون اول بهش گفتم یه مسئله ای هست که باید بدونی ولی قبلش باید بهت اعتماد کنم یعنی تا حدودی می‌دونه که یه اتفاقی تو گذشتم افتاده 

نمی‌دونم یجوری همه گارد گرفتن ترسم بیشتر شد

نه اصلا نترس و توکل به خدا بگو 

روایت داریم که النجاة فی الصدق 

نجات در راستگویی هست 

بهش بگو من نمیخوام چیزی پنهانی داشته باشم ازت 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
نه اصلا نترس و توکل به خدا بگو روایت داریم که النجاة فی الصدق نجات در راستگویی هست بهش بگو من نمیخوا ...

فعلا رفته ماموریت برگشت یه دیت بزارم بهش بگم 🥲