و اینکه بعد از هر نوع رژیمی شما رعایت نکنی دوباره وزنت میره بالا چون کلا مدل کار بدن همینه
پیشنهادم اینه رژیم استاندارد زیر نظر پزشک بگیری مشکلی برای سلامتیت پیش نیاد
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من حوصله رژیم طولانی نداشتم ۴۰ روز گ فتم خودمو خلاص کردم
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
فکر کنم دوره ۸۵ بودم الان ۷۱ ام چهل روز تموم شده چند روز استراحت دادم یک پنجم غذا میخوردم باز گیاهخوری.از فردا تا ۱۵ روز دیگه ادامه میرم تثبیتش کنم
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
من پارسال انجامش دادم. تو ۳ ماه از ۷۰ کیلو رسیدم به ۶۵ کیلو. البته سعی کنید تو رژیمتون غذاهای مفید بخورید و خوردن قرص آهن رو هم پیشنهاد میکنم. بعد وقخی دچار استپ وزنی شدم در کنار فستیک ، رژیم کتوژنیک رو هم انجام دادم و خودمو به وزن ۶۲ کیلو رسوندم😊