2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون عده ی زیادی میرن توی تاپیک و ممکنه به هم بدو بیراه بگن و تعطیل شه

ممکنه هم یه سری بی دلیل یا با دلیل هی گزارش بزنن و خودکار بسته میشه، اگه بالای ده تا یه تاپیک گزارش بخوره بسته میشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
چون عده ی زیادی میرن توی تاپیک و ممکنه به هم بدو بیراه بگن و تعطیل شهممکنه هم یه سری بی دلیل یا با د ...

اخه یک خانمی از فاصله سنی خودش و همسرش گفته بود 

چه علتی داشت واقعا؟

بی ادبانه نبود؟

ن والا یه مشت دروغ میان میکنن تو ذهن بقیه ،بقیه ام فاز حضرت نوح رو میگیرن میان مثلا ب دادش برسن ،اخر معلوم میشه کلا دروغ بوده و همه گزارش میزنن براش

اخه یک خانمی از فاصله سنی خودش و همسرش گفته بود چه علتی داشت واقعا؟

والا من علت این تاپیکها رو نمیدونم 

ولی من یبار تاپیک زده بودم و فقط عکس منظره و غذا میزاشتیم، دو روز توی پربازدیدها بود و بی دلیل یه دفه بسته شد

گفتیم شاید کسی عکس ناجور گذاشته که اینجوریه

به نینی یار گفتم که تاپیکمو برگردونه و دیدم که نه اصلا هیچ موردی نداشت که خلاف قوانین سایت باشه

بعد این اومد تو ذهنم که اصن ممکنه یه عده بیکار باشن که فقط گزارش میزنن تا تاپیکها بسته بشه، چه میدونم عقده دارن یا حسادت دارن یا هرچی، ولی هست

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch