2777
2789
عنوان

چوری بپیچونمششششششش

101 بازدید | 12 پست

سلام.

بچه ها من با ی اقایی ۲ روز اشنا شدم. دیشب گفت فردا بیا همو ببنیم و ... من گفتم نمیتونم و اگه مایل باشی پسفردا ببینیم همو ، سریع گفت باشه خوبه و منم قبلش گفته بودم از بدقولی بدم میاد ،اگه واقعا میتونی بگو ک منم ساعت کاریمو جا ب جا کنم ، گفت حتماو...قرار بعد ساعت کاریش ببینیم همو.

و سرشب یهو گفت ک بخاطر اینکه مادربزرگمو از بیمارستان مرخص کنیم فردا رو مرخصی گرفتم از کار و دیگ برام راحت ترم شد دیدنت عصر.( من حس کردم شااااید یک درصد بخاطر دیدن منم بوده ک مرخصی گرفته) 

اما الان یهو وسط چت ول کرد رفت نیم ساعت بعدش اومد ، منم بهم برخورد ولی قبل اومدنش الکی شب بخیر دادم.

حالا میخام فردا رو نرم پیشش ک یاد بگیره رفتار درستو ولی نمیخام مستقیما بهش بگم و حتی ب روش بیارم کار امشبشو.

ب چه بهانه ای کنسل کنم ک هم شک کنه عمدی بوده ولی مطمئن نباشه .

لجم گرفته

شاید اون نیم ساعته رفته دسشویی بیخیال 

شاید کار مهمی پیش اومده مثلا مشکلی برای یکی از دوستاش بهش زنگ زده باشن و... فردا برو حتما و به جای لجبازی مستقیما کارشو به روش بیار و ازش دلیل بخاه و بگو تکرار نشه

شاید اون نیم ساعته رفته دسشویی بیخیال شاید کار مهمی پیش اومده مثلا مشکلی برای یکی از دوستاش بهش زنگ ...

کاش میتونستم مثل شما بخشنده و درک کن باشم.

اما وقتی اومد شب بخیرمو دید اصلا ن توضیحی ن چیزی بابت کارش، نوشت شب بخیر .

لجم گرفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش میتونستم مثل شما بخشنده و درک کن باشم.اما وقتی اومد شب بخیرمو دید اصلا ن توضیحی ن چیزی بابت کارش ...

واقعا نپرسید کجا رفتی؟ اهمیتی نداد؟ 

پس اگه اینجوریه فکر نکنم اهمیتی براش داشته باشه هرکاریم بکنی فقط خودتو بکش کنار و تمومش کن البته تصمیمش با خودته ولی بهتره تمومش کنی تا در اینده با ادمی اشنا بشی که بهت توجه کنه 

واقعا نپرسید کجا رفتی؟ اهمیتی نداد؟ پس اگه اینجوریه فکر نکنم اهمیتی براش داشته باشه هرکاریم بکنی فقط ...

من نرفتم، از صبح ک تا غروب هی گفت سرکارم و فلان و کم پی ام داد، سرشب زنگ زد یک ساعت حرف زدیم، بعدش گفت باشکاهمو شام و ... با چندددقیقه تاخیر جواب میداد ، بعدددد شامش اومد گفت خب من اومدم ، من نوشتم یکم بی حوصله م و...

یهو رفت تا نیم ساعت بعدش دیدم نیست نوشتم شاید خوابم ببره ، شب بخیر.

بعد ده دقبقه اومد نوشت خوابیدی؟ چرا بی حوصله ای ؟ شب بخیر 

خب داره مطابق سنش رفتار میکنه و اینکه تازه باهات اشنا شده پس اونقدرا هنوز با اخلاقیاتت اشنا نیست

خییییلی کفریم ازش.

این ۲ روز خیلی مشتاق بود و حرف و چت و ...

ولی امروز‌ کلا کم بود و یهو رفتنش وسط حرفم عصبانیم کرده

چخبر ناهید خانوم رفتی اخرش یا لجبازیو ادامه دادی😃

😅😅

سلام. فردا صبحش بیچاره اینقدر زنگ و زد و معذرت خواهی کرد ،گفت ببخشید یهو یادم افتاد ماشینو بدجا پارک کردم رفتم جاشو تغییر بدم و حق با توعه و ... و رفتم دیدمش ، برد ی کافه گرووووووون و خفن و ...و خیلیم با شخصیته