من اطلاعات ندارم ولی میشه یکم توضیح بدی راجع به این شیوه؟اسپرمو از بیضه برمیدارن؟
نه مثل آزمایش اسپرم مرد نمونه میده. عمل انتقال یعنی جنینایی ک تشکیل شده رو وارد رحم میکنن
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام عزيزم مهمترين چيز تو اين كار و تو اين راه نداشتن استرس، سعى كن بيشتر به سمت چپ بخوابى چهارروز ناشتا يه قاشق نشاسته بريز تو يه ليوان آب بخور اگه بتونى شير سويا پيدا كنى يه هفته ام روزى يه استكان كوچيك شير سويا بخور سعى كن گرميجات كمتر بخورى سه روز اول و مراقب باش و استراحت كن بعد از سه روز سعى كن همش دراز كش نباشى خيلى كم تحرك داشته باشى البته نه كاراى سنگين
پس اسپرم دارن.فکر کردم این عمل برای کسانیکه اسپرم فقط چندتایی تو بیضه دارن انجام میشه
عزيزم اين كار فقط واسه مشكل آقايون نيست خيليا هستن شوهراشون هيچ مشكلى نداره و خانم داره و انجام ميدن و آقايونى كه اسپرمشون كمه يا حركتشون كمه انجام ميدن
عزيزم اين كار فقط واسه مشكل آقايون نيست خيليا هستن شوهراشون هيچ مشكلى نداره و خانم داره و انجام ميدن ...
میدونم عزیزم خواستم ببینم ما هم باید با همین شیوه بچه دار بشیم.شوهرم اسپرم نداره یعنی تو بچگیش دکتر احمقش برای عمل فتق به لولههای ساخت و حمل اسپرمش اسیب جدی زده دکتر گفته ممکنه چندتا اسپرم تو بیضه ها باشه
میدونم عزیزم خواستم ببینم ما هم باید با همین شیوه بچه دار بشیم.شوهرم اسپرم نداره یعنی تو بچگیش دکتر ...
عزيزم خيلى ناراحت شدم يكى از آشناهاى ماهم اسپرمش صفره صفر بود طورى كه دكترا جوابش كرده بودن الان با همين روش دوقلو داره و سه سالشونه، فقط بخدا توكل كن و بسپار به خودش