2777
2789
عنوان

خیانت

234 بازدید | 12 پست

خانوما یه مراجع داشتم که به همسرش خیانت کرده وقتی دلیل خواستم ازش گفت اون خانومی که بهش دلبسته شدم سبزه اس و لاغر اندامه ولی خانومم سفید و تپله قابل توجه اون دسته از خانوم هایی که معتقدند همه آقایون زن چاق و سفید دوست دارن این آقا هم حدودا ۳۹ سالشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب حالاخانماچیکارکنن؟چرانمیگی ذات اون مرده کثیف بوده

قرار نیست کاری کنن چون خانوما فکر میکنن حتما باید بور وسفید و توپر باشن تا شوهر خیانت نکنه حرفم اینه که خیانت ربطی به این چیزا نداره

اما اون خانم که همسرم بهش گرایش پیدا کرده بود چاق و سفید بود سفید معمولی نه شیر برنجی 😔😔😔💔

خب متاسفانه هرجوری باشی اونا با مخالفش خیانت میکنن و معمولا وقتی از نظر عاطفی از هم دور بشید بیشتر اتفاق میفته ولی شاید متوجه این موضوع نشده باشید

قرار نیست کاری کنن چون خانوما فکر میکنن حتما باید بور وسفید و توپر باشن تا شوهر خیانت نکنه حرفم اینه ...

اهان ببخشیدفکرکردم منظورتون اینه خودشونوبامعیارهای همسرشون وفق بدن

وگرنه مردی که ذاتش خراب باشه اگه زنش بهترین هم باشه باز هزارتادلیل براخیانتش میاره

پس بهتر می‌دونید که ظاهر عادی می‌شه. جلوی مرد خیانت‌کار رو هم نمی‌شه گرفت.

خب الان فکر می‌کنید منظور من چی بود؟عرض کردم خیانت ربطی به سفید نبودن و توپر نبودن و این مسائل نداره چیزی که خیلی از خانوما تصور میکنن چون ندارن شوهر رفته

خب متاسفانه هرجوری باشی اونا با مخالفش خیانت میکنن و معمولا وقتی از نظر عاطفی از هم دور بشید بیشتر ا ...

من زایمان بسیار سختی داشتم ۳بار جراحی شدم درطول ۵ماه که ۲بارشو از مرگ حتمی برگشتم واین شد که افسردگی گرفتم خب آیا حقم این بود 💔

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

من زایمان بسیار سختی داشتم ۳بار جراحی شدم درطول ۵ماه که ۲بارشو از مرگ حتمی برگشتم واین شد که افسردگی ...

عزیزززم خیلی ناراحت شدم میفهمم خیلی اذیت شدین و انتظار همچین چیزی رو نداشتین