maaaahh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 3419 عنوان سعدی 💚 97 بازدید | 22 پست من چرا دل به تو دادم که دلم میشکنییا چه کردم که نگه باز به من می نکنیدل و جانم به تو مشغول و نظر در چپ و راستتا ندانند حریفان که تو منظور منیدیگران چون بروند از نظر از دل بروندتو چنان در دل من رفته که جان در بدنی✨️ همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️ 1403/05/22 | 00:33 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وکیل_یار_اول_فعال_دو عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 16 از قاصدان سراغ گرفتم، گریستندگفتند: نامههای تو را پاره میکند#حسین_دهلوی ❌ پاسخگوی سوالات شما نیستم.❌ 😉 ☘️☘️ حسودا حالشون چطوره؟؟؟😁
مهسان_93 عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 9258 سعدی از سرزنش غیر نترسد هیهات غرقه در نیل چه اندیشه کند باران را مرنج و مرنجان
maaaahh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 3419 از قاصدان سراغ گرفتم، گریستندگفتند: نامههای تو را پاره میکند#حسین_دهلوی اندیشیدندر سکوتآن که میاندیشدبهناچار دَم فرو میبندداما آنگاه که زمانهزخمخورده و معصومبه شهادتش طلبدبه هزار زبان سخن خواهد گفت همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
maaaahh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 3419 سعدی از سرزنش غیر نترسد هیهات غرقه در نیل چه اندیشه کند باران را ای صبا با ساکنانِ شهرِ یزد از ما بگوکای سر حق ناشناسان گوی چوگان شما همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
دنیلرادکلیف عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 3003 وصفی چنان که لایق حسنت نمیرودآشفته حال را نبود معتبر سخن ....جناب سعدی People are asleep and when they die ,they waken
وکیل_یار_اول_فعال_دو عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 16 اندیشیدندر سکوتآن که میاندیشدبهناچار دَم فرو میبندداما آنگاه که زمانهزخمخورده و معصومبه شهادتش ط ... لبت گر بی سخن باشد، نگاهت صد زبان داردبدین مستانه دیدن ها، نه خاموشی نه گویایی#مهدی_سهیلی ❌ پاسخگوی سوالات شما نیستم.❌ 😉 ☘️☘️ حسودا حالشون چطوره؟؟؟😁
maaaahh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 3419 وصفی چنان که لایق حسنت نمیرودآشفته حال را نبود معتبر سخن ....جناب سعدی نفسِ بادِ صبا مُشک فشان خواهد شدعالَمِ پیر دگرباره جوان خواهد شد همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
maaaahh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 3419 لبت گر بی سخن باشد، نگاهت صد زبان داردبدین مستانه دیدن ها، نه خاموشی نه گویایی#مهدی_سهیلی یاد ایامی که از آهنگِ زنجیرِ جنونکوچهٔ نی بود یکسر جاده در صحرای من همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
مهسان_93 عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 9258 نفسِ بادِ صبا مُشک فشان خواهد شدعالَمِ پیر دگرباره جوان خواهد شد دی می شد و گفتم صنما عهد بجای آر گفتا غلطا خواجه در این عهد وفا نیست مرنج و مرنجان
وکیل_یار_اول_فعال_دو عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 16 یاد ایامی که از آهنگِ زنجیرِ جنون کوچهٔ نی بود یکسر جاده در صحرای من مخسب آسوده ای برنا که اندر نوبت پیریبه حسرت یاد خواهی کرد ایام جوانی راپروین_اعتصامی# ❌ پاسخگوی سوالات شما نیستم.❌ 😉 ☘️☘️ حسودا حالشون چطوره؟؟؟😁
دنیلرادکلیف عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 3003 نفسِ بادِ صبا مُشک فشان خواهد شدعالَمِ پیر دگرباره جوان خواهد شد مرا و یاد تو بگذار و کنج تنهاییکه هر که با تو به خلوت بود نه تنهایی ست People are asleep and when they die ,they waken
مهسان_93 عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 9258 یاد ایامی که از آهنگِ زنجیرِ جنونکوچهٔ نی بود یکسر جاده در صحرای من نی حدیث راه پرخون میکند قصه های عشق مجنون میکند مرنج و مرنجان
maaaahh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 3419 مخسب آسوده ای برنا که اندر نوبت پیریبه حسرت یاد خواهی کرد ایام جوانی راپروین_اعتصامی# ای نسیم سحر آرامگَهِ یار کجاست؟منزلِ آن مَهِ عاشقکُشِ عیار کجاست؟ همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
مهسان_93 عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 9258 مرا و یاد تو بگذار و کنج تنهاییکه هر که با تو به خلوت بود نه تنهایی ست تا به فراق خو کنم صبر من و قرار کو تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو مرنج و مرنجان