2777
2789
عنوان

نمی تونم

41 بازدید | 7 پست

نماز بخونم ادم نماز خونی بودم ولی هرچی ضر به خوردم از این نماز خون مذهبی نماها بود کلا از دین ایمون افتادم، اینقدر گرفتار مشکلات شدم تنها چیزی که فکر میکنم خودکشی میام اینجا سرگرم بشم ولی باز فایده نداره برام

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

من دفاع نمیخوام بکنما ولی اونا معصوم نیستن که تو دینداری بخواییم ازشون تبعیت کنیم و صفرتاصد و از اونا الگو بگیرم

این یه نوع بهونس

●آقایون سایت درخواست ندید●🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=349288441]تجربه ی نزدیک به مرگ شخصی که خودکشی کرده بود: 

اینا اصلا برام مهم نیست فقط میخوام از این مشکلات خلاص بشم دیگه بریدم

من دفاع نمیخوام بکنما ولی اونا معصوم نیستن که تو دینداری بخواییم ازشون تبعیت کنیم و صفرتاصد و از اون ...

نه میگم از اونا ضربه خوردم ازاونا بهتون شنیدم از اونا تهمت شنیدم ولی خدا هم روز به روز موفق ترشون میکنه و منو خوردتر

نه میگم از اونا ضربه خوردم ازاونا بهتون شنیدم از اونا تهمت شنیدم ولی خدا هم روز به روز موفق ترشون می ...

بهشون فکرنکن

هرکاری میتونی واسه خوب شدن حالت بکن

ان شاءالله که اونجوری یشی که بیشتر ازامش داری

●آقایون سایت درخواست ندید●🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

بهشون فکرنکنهرکاری میتونی واسه خوب شدن حالت بکنان شاءالله که اونجوری یشی که بیشتر ازامش داری

خوب دست به هرکاری میزنم بد میارم نمیدونم گره کارم کجاست

خوب دست به هرکاری میزنم بد میارم نمیدونم گره کارم کجاست

بنظرم بایه مشاور شرعی صحبت کن