2821
2789
عنوان

نتایج کنکور

7021 بازدید | 34 پست

نتایج کنکور ۱۴۰۳ کی میاد پس😐؟

کلافه شدم کسی میدونه حدودی حدسی 

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
دقیقا منم ولی قبل ۲۹ اوم میاد تا ۲۶ ام می ن میاد چون ۲۹ ام مراسم دانشگاهگردی از رتبه های زیر ۱۰۰۰ ک ...

وای کاش زودتراعلام کنن چشممون ب سایت خشک شد 

حداقل بدونیم چ کنیم😂

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من که تقریبا تکلیفم مشخصه ولی بازم همش نگران اعلام نتایج ام🫠

خب چی میاری میمونی یا رفتنی هستی 

پزشکی مشهد رو میارم احتمالا.. ولی اگه برم دندان معلوم نیس کجا بیارم... توچئ؟

ای جانم مبارکت عزیزدلم

من نمیدونم بخدا ولی جز پزشکی و دندون چیزی نمیخام 

نشد سال دیگ میشینم

من لیسانس گرفتم ۱ ماه قبل کنکور شروع کردم ب خوندن  و کنکور دادم 

ترازم حدود ۹۰۰۰ شد ولی معدلم چون واسه سال ۹۸عه فک کنم تراز خوبی نده معدلم ۱۹ونیمه ولی خب واسه سالای پیشه دیگ

اگ نیاوردم میرم فوق لیسانس دانشگا میخونم و همزمان واس کنکور میخونم 😁😂

ای جانم مبارکت عزیزدلممن نمیدونم بخدا ولی جز پزشکی و دندون چیزی نمیخام نشد سال دیگ میشینممن لیسانس گ ...

مممنونم به به چه انگیزه ایی آره فکر کنم تراز کمی بده .. بعد من شنیده بودم باید همه رو از ۱۴۰۰ به عقب‌تر ترمیم میزدید درسارو چرانزدید حیف شد که🫠منم تراز کنکورم ۱۰۳۳۰ئه ولی بیشتر نگران تراز معدلم مال امساله ولی ۱۹.۳۲ئه میگن امسال تراز کم میدن به معدل

مممنونم به به چه انگیزه ایی آره فکر کنم تراز کمی بده .. بعد من شنیده بودم باید همه رو از ۱۴۰۰ به عقب ...

مرسییی

ایول ۱۰ هزار شدی خیلی خوبه 

میگم دیر تصمیم گرفتم برا شروع بخاطر همین دیگ‌ترمیم نکردم

معدلت عالیه هرچقدم کم بدن تراز برای معدل 

ب هرحال تراز بالایی به تو میرسه 

روزی چند ساعت میخوندی 

مگه نتایج نیومده؟

یکی از فامیلامون پریروز گفت رتبه ۲۵۴ تجربی اورده و پزشکی دانشگاه شهید بهشتی قبول شده🤔

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..
دقیقا منم ولی قبل ۲۹ اوم میاد تا ۲۶ ام می ن میاد چون ۲۹ ام مراسم دانشگاهگردی از رتبه های زیر ۱۰۰۰ ک ...

مگه نتایج نیومده؟

فامیلمون پریروز اعلام کرد پزشکی شهید بهشتی اورده رتبه ش هم شده ۲۵۴🤔

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..
پزشکی مشهد رو میارم احتمالا.. ولی اگه برم دندان معلوم نیس کجا بیارم... توچئ؟

مگه نتایج نیومده؟

فامیلمون پریروز اعلام کرد پزشکی شهید بهشتی اورده رتبه ش هم شده ۲۵۴🤔

مگه نتایج نیومده؟فامیلمون پریروز اعلام کرد پزشکی شهید بهشتی اورده رتبه ش هم شده ۲۵۴🤔

چجوری اینو گفته 😂 شاید درصداش خوب بوده احتمالی گفته

رتبه هارو هنوز اعلام نکردن

فقط تراز و درصدایی ک زدیم اعلام شده 

چجوری اینو گفته 😂 شاید درصداش خوب بوده احتمالی گفتهرتبه هارو هنوز اعلام نکردنفقط تراز و درصدایی ک ز ...

نه کارنامه شو گذاشت الان میذارم

میگه ثبت نامم کردم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792