2777
2789
عنوان

بازم داداشم😂😂😂

457 بازدید | 23 پست

اون موردی که میخاد را پیدا نکردیم هر چی میگردیم. یه زمانی دنبال قد بلند و اخلاق و نجابت بود.الان خیلی گشتیم قد بلند پیدا نکردیم قبول کرده همون اخلاق و نجابت رو😂😂. ولی میگه بور باشه منم تمام دوستام چشم ابرو مشکی هستن فقط خودم بورم😂😂درآمدش خوبه قدش هم بلنده. و خوش اخلاق هست. اصلا قسمت نیست یه مدت میگفت نه. حالا که خودش اومده گفته دختر، نایاب شده

یه ماشین تیگو 8 فقط داره خونه نداره. چون زیاد نیست که به کار مشغول شده فقط تونسته ماشین بخره. اما خرید خونه با پدرمه یا یکی از خونه هاش رو بهش میده یا یکی براش میخره

خوش اخلاق و خوش چهره هست قدش هم بلنده از خودش کار گاه داره ماهی 200 300 درآمدشه خیلی کاریه 24 سالشه... یه دختر خوب پیدا شد خواستگاری که رفت دختر رد کرد هول شده بود فکر کرد الکی میگه😂😂😂حالا میگه برگردید نظرم عوض شد،

داداشم قبول نکرد😭

کسی را میشناختید درخواست بدید معرفی کنم خانواده دار باشه و نجیب.

لطفاً آقایون در تاپیک شرکت نکنند

پزشک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدش چنده

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

داداشتون زیبایی خاصی دارن که دنبال مورد های اینجوری هستن؟ تاپیک هاتو همیشه میبینم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

با این توصیفاتی که شما از داداشت و درامدش کردی، عجیبه که اینجا دنبال کسی براش میگردی. بنظرم یه سر به وزارت خونه ها بزن، چون اونان که درامد بالا دارن و میتونن دختر مناسب شان شما و داداشت پیدا کنن 😉