جاده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8341 عنوان مامان ها بیاید 67 بازدید | 7 پست سلام، چیکار میکنید همیشه خونه تون مرتب و تمییز باشه و به کاراتون برسید با وحود ۲ تا بچه،من کلا حس کارایه خونه رو ندارم از همه چی خسته ام نمیدونم چرا حتی حوصله بچه هام و هم ندارم نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن 1403/05/21 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
afra333 عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2173 من یک دونه دارم چشم ازش برداری یک خرابکاری به بار آورده گاهی دیگه کم میارم من گلخونه هم دارم به گل هم آلرژی داره تا مشتری میاد باید براش ماسک بزنم ببرمش اگر بیدار باشه خونمون بیشتر شوهرم تمیز میکنه
رویا_شيرين عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 690 شاید آهن بدنت کم باشه ویتامین سی بخور و ب کمپلکس.برای کارای خونه هم میتونی آهنگای مورد علاقتو پخش کنی و مشغول شی اینطوری حتی حواست نیس چند ساعت گذسته
جاده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8341 احساس میکنم عمرم الکی داره میگذره همش روزایه تکراری کارایه تکراری ،خوشم نمیاد با همسایه هم در ارتباط باشم زیاد که لااقل سرگرم بشم، بچه ها همش باهم لج میکنن، دیگه خسته شدم واقعا😔😔 نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
جاده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8341 شاید آهن بدنت کم باشه ویتامین سی بخور و ب کمپلکس.برای کارای خونه هم میتونی آهنگای مورد علاقتو پخش کن ... کم خونی ندارم، کلا دست و دلم به کار نمیره نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
جاده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8341 خوردن صبحانه کامل هم خیلی کمک میکنه که سرحال باشی به خاطره معده ام صبحانه ساعت ۹ میخورم خودم به شدت از اینکه خونه نامرتب باشه حالم بد میشه، ولی باززز نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن