2777
2789
عنوان

درد و دل💔🥲

92 بازدید | 10 پست

بدون دلیل گذاشت رفت گفت حوصله ندارم میخوام تنها باشم بعد از اون دیگه جوابم نداد الان دو هفته میشه💔🥲

میدونید من واقعا از ته دل دوستش دارم این همه بهم بدی کرد اذیتم کرد بازیم داد ولی گاهی نشد بخوام به این فکر کنم که بازیش بدم بخوام ولش کنم برم بخوام تلافی کنم

هر بار که رفت بعد مدتی برگشت قبول کردم حتی رفتارمم باهاش عوض نکردم گاهی نشد بهش تو بگم

اصلا بهش خیانت هم نکردم چه زمانی که بود چه زمانی که نبود نه پیچ دختری فالو کردم نه پستی لایک کردم نه چیزی

اینقدر باهاش خوب بودم به خدا هر کاری می‌گفت نه نمی‌گفتم از وقتم از خوابم از کارم میزدم که بهش کمک کنم

خیلی باهاش خوب بودم خیلی دوستش دارم عاشقشم ولی اون چکار کرد باهام😭

فقط مثل بقیه نگید ولش کن نگید بهش پیام نده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما وجودتون بینهایت و همیشگیه و چون خودتونو محدود به کسی میکنید رنج میبرید اما اگه خودتونو محدود به کسی نکنید همیشه در آرامش و شادی و عشق خواهید بود. تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه هم نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ کسی نکنید..نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزای سَطحی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید.....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید....

خب ازش فاصله بگیر به عنوان یه دختر بهت قول میدم یه مدت ازش دوری کن نذار ازت خبر داشته باشه خودش پیام میده ،کلا دختر پسر نداره ها ذات انسان اینجوریه

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
خب ازش فاصله بگیر به عنوان یه دختر بهت قول میدم یه مدت ازش دوری کن نذار ازت خبر داشته باشه خودش پیام ...

میترسم دیگه اصلا بر نگرده اصلا بهم پیام نده😭😭

چکار کنم واقعا یعنی فاصله بگیرم تا چه مدت؟