2777
2789
عنوان

رنگ چشم نوزاد

592 بازدید | 8 پست

من نوزادم چهارماهشه چشاش انگار رنگی یعنی قبلاً طوسی روشن بود به آبی میخورد ولی الان طوسی که ب سبز میخوره دقیق نمی‌دونم چ رنگی ب نظر خودم قهوه ای میشه 

ولی اطرافیان میگن رنگ 

مگه چش تو نوزادی نباید خیلی روشن باشه تا رنگی بمونه 

الان بچه ام چشاش خیلی روشن نیست 

طوسی تیره است سبزه تیره دیده میشه چشم رنگی هم زیاد داریم تو فامیل و اقوام درجه یک  هم من هم همسرم 

ولی چشمهای هر دونفرمون قهوه ای 

الان چشای بچه ام چه رنگی میشه ب نظرتون؟ 

بزرگتر بشه احتمالا تیره تر میشه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم قهوه ای روشن یا عسلی بشه

والا من متوجه نمیشم چشاش رنگ فقط نور میخوره انگار سبز 

ولی هرکی دیده میگه رنگی 

هرچی نگاه میکنم نمی‌فهمم 

من برام اونقدرا مهم نیست ک چه رنگی بشه 

ولی از بس گفتن رنگ چشاش رنگ و رنگی میمونه کنجکاو شدم 

من مامانم میگه تا 6ماهگی چشمام ابی تیره بده بعدسبز شده تایکی دوسالگی الان عسلی روشن مایل به سبز قرقاطی 😅چشمایه شوهرمم سبزه ولی سه تابچه داری 3تاشون چشماشون قهوه ای ومشکی 😑😑😑😑

من مامانم میگه تا 6ماهگی چشمام ابی تیره بده بعدسبز شده تایکی دوسالگی الان عسلی روشن مایل به سبز قرقا ...

من بابام چشاش آبی روشن بود مادربزرگم آبی پدربزرگم عسلی خواهران سبز داداشام آبی و سبز مادر همسرم عسلی خواهر شوهرام سبز 

ولی خدایی از بچه ام و نمی‌فهمم  اصلا اونقدر روشن نیست آدم متوجه بشه اوایل روشن بود ولی الان نه اونقدر ولی نمی‌دونم چطور بقیه میفهمن

خانمی رنگ چشم کوچولوت چیشد بالاخره؟

قهوه ای روشن 😂

اصن اعتمادی ب رنگ چشم نوزادان نداشته باش 

باور کن تا سه چهار ماهگی انکار آبی بود 

بعد شش ماهگی سبز و ماشی 

بعد شد عسلی روشن 

الان قهوه ای روشن