2777
2789
عنوان

پرونده قتل

750 بازدید | 17 پست

بچه ها ۳ ماهه پیش یک دختر توی محله ما گم شد و پلیس خیلی دنبالش گشت چند روز پیش جنازه یک دختر رو توی بیابون پیدا کرد پلیس و دی آن ای گرفتن و خانواده اش شناسایی اش کردن دیدن اون دخترس الان هنوز قاتل مشخص نیست ولی دلم برای خانواده اش مخصوصا مادرش میسوزه خانمه از فشار عصبی به بیمارستان هر روز کشیده میشه همش گریه میکنن از تو خونشون همسایه ها میگن صدای گریه میاد 

دختره خیلی خوشگل بود حدس میزنم هر کی هست از محله خودمونه شاید هم دشمنی داشته و ... نظرتون چیه ؟!

ای وای 🤦 خدا بهشون صبر بده 

ایشالا قاتل پیدا بشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روی بدنش فقط ۱۰ ضربه چاقو هست ضرب و جرح هم بوده تجا..وز هم کردن

خدایا خودت به خانوادش صبر بده 

خدا نگذره از باعث بانیش

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 

الهی ک سر خواهر و مادر اونایی ک این بلا رو سر دختر مردم آوردن بیاد  خدا ب مادرشم صبر بده 

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

کی ‌‌و کجا گم شده

۱۰ تیر گم میشه همه دوربین های مداربسته رو هم 

خاموش کردن فقط یک دوربین باز مونده که تمامی حادثه رو ضبط کرده اول دختره خیلی ریلکس داشته میرفته یک موتوری جلوش نگه میدارن این توجه نمیکنه می‌ره که ناگهان ۲ تا مرد از پشت بهش حمله میکنند آنقدر کتکش میزنن و با دستمال بیهوشش میکنن و با ماشین میبرنش پلاک ها هم جعلی بوده و توی یک کوچه خلوت این اتفاق افتاده 

۱۰ تیر گم میشه همه دوربین های مداربسته رو هم خاموش کردن فقط یک دوربین باز مونده که تمامی حادثه رو ضب ...

خدا سر هیچ انسانی نیاره 

اون دختر ۰یکار کردن این مدت خدا میدونه فقط چه زجری کشیده💔

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.