2777
2789
عزیزم بطور دقیق بگم از اردیبهشت ایناستاوایل بدنمون میخارید و جاش میموند نمیدونستیم بخاطر اینهچنبار ی ...

خوب عزیزم خدارو شکر خیلی زیاد نگذشته

مبل و تختم که انداختین کلی جلو افتادین

الان با دقت همه جارو بگردین ببینید لونه اصلی شون کجاست

مثلا برای ما مبل بود چون مهمون آورد خونمون ولی بعدش همه جا پخش شد چون حداقل یک سال بود ک تو خونمون بودن شما فکر کن تو پنل کولر گازی هم به تعداد فراوون بودن

ما تعدادی رخت خواب و حتی تختارو انداختیم دور ولی چون مبلا کاملا نو بود پدرم نذاشت بندازیم دور که کارمون سخت شد

بنظرم دیگه سم پاشی نکنید  چون اینا با هر بار سم پاشی مقاوم میشن و این حرفم کاملا علمی هستش. اگه تهران هستید شرکت نگین دشت کارش عالیه طبق تحقیقاتم ولی ما تهران نبودیم و شرکتای شهرمون کارشون خوب تبود  وبا سم پاشی غیراصولی کارمون سخت تر شد. بنظرم بهترین کار همونجوری که دوستمون گفتن قرص ب ر ن ج هستش ولی ایتم اصول داره. باید اول لونه مرکز اصلی تخم گذاری رو پیدا کنید و از بین ببرید. تمام پرده ها و ملافه ها  ولباسارو بشورید. پنل کولر کلیدپریزا میله پرده پشت کابینا جاکفشی زیر فرش و هر سوراخ سمبه ای که خونه داره رو باید بررسی کنید و حشره هارو بکشید و درزای دیوارو با گچ بپوشدنید و از چسب نواری استفاده کنید برای گیر انداختن ساس ها

وسایل پارچه ای رو که با آب داغ در حد جوش شستید تو آفتاب خشک کنید و چندین کیلو پلاستیک زباله بخرید تا بذارید داخلش و وکیوم کنید که دیگه ساس نره توش

تا جایی که میتونید وسایل رو بشورید و بسته بندی کنید و وقتی مطمین شدید ساسی توش نیست ببرید انبار که خونه تا جای ممکن خالی باشه و ساسای خونخوار عوضی دیده بشن حتی فرشارو پهن نکنید تا جای ممکن ولی وسایلی که نمیتونید کامل توشو ببینید که ساس و تخماش هستن یا نه بذارید تو خونه باشه

این کارا که تموم شد باید یک سم اساسی بزنید البته اگه به شرکت معتبر دسترسی ندارید وگرنه کارو یه خودشون بسپارید

میتونید از سایت شرکت نگین دشت اسم سم هارو ببینید و از داروخونه دام پزشکی بخرید و دستگاه سم پاش هم لازمه

تا سقف هم یاید سم پاشی بشه هیچ نقطه ای جا نمونه نگید چوبا خیس نشن و ... انقدر سم بزنید تا همه جا خیس و آب چکون بشه بعدشم به تعداد بالا قرص بذاید ولی خیلیییی احتیاط کنید و تمام درز هارو بپوشونید حتی دریچه سرویس بهداشتی چون گازش بشدت گشنده هستش و ممکنه ناخواسته قاتل کسی بشید

تا ۴ روز خونه رو ترک کنید بعدش یک نفر بره در و پنجره هارو باز کنه تا ۲ روز باز باشه بعدش برید تو خونه ببینید چه خبره فقط ایمنی فراموش نشه

اینم بگم قرصا تو هوای آزاد پودر میشن و گاز سمی آزاد میکنن پس قرصارو بذارید تو لیوان یکبار مصرف تا بعد بتونید کامل جمع آوری کنید و بریزید تو چاه آها حتما تو سرویسا هم قرص بذارید همه جا بذارید که ساسا پناهی نداشته باشن🤬

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ عزیزم فکر کنم قرصایی که میزارین به درد نمیخوره 🤦🏼‍♀️یه عکس از قوطیشون داری بفرستی ؟اگر همینجوری ...

عزیزم از خونه اقوام اومده بدبختمون کردن. فکر کن خونشون ساس داشت و بما نگفتن و هر شب میومدن خونمون تا بیچارمون کردن

من دیدم لک مدفوع رو مبلشون هست پرسیدم چیه گفت سوسک بود بردیم داروخونه ولی دکتر گفت خطرناک نیست و الانم سم زدیم رفتن ولی دروغ گفت و بیچارمون کزد😭خدا ازشون نگذره

ما قرصامون از داروخونه خریدیم راستش از یه استاد دانشگاه پرسیدم گفت بذار رو زمین گازش آزاد شه نگفت خیس کن اینم بگم پدرم نذاشت مبلارو بندازیم دور ... شما فکر کن منبعش تو خونه بوده واسه همین دیر جواب گرفتیم ولی الان مدتیه که چیزی ندیدیم

ماهم همه چیو شستیم درز دیوار و سرامیکارو با گچ بستیم وسایل بسته بندی کردیم و .... خیلی کارا کردیم ولی کار اصلی دور انداختن مبل بود که پدرم نذاشت😔

تازه کلی هم بهم بد و بی راه میگفت که این کارا نکن عب نداره میریم زندگی میکنیم مثل فلانی که داره تو خونش با ساس زندگی میکنه🙄 روانیمون کرده پدرم اصلا درک نداره

اگه عکس بدنمو بفرستم وحشت میکنی افتضاح بود ولی آقا چون بدن خودش حساس نبود واسش اهمیتی نداشت

مرسی بابت وقتی ک گذاشتید خدا بهتون خیر بده

قوربونت عزیزم

با خودم عهد کردم اگه نتیجه گرفتیم به همه گرفتارای این موجودات خونخوار کمک کنم انشالله که شمام نتیجه بگیرید

برای ماهم دعا کنید واقعا ریشه کن شده باشن و تا سردی هوا بریم خونمون😔فعلا که خبری ازشون نیست ولی انقدر چموشن میترسیم بریم مستقر شیم و دوباره زیاد شن😭

عزیزم از خونه اقوام اومده بدبختمون کردن. فکر کن خونشون ساس داشت و بما نگفتن و هر شب میومدن خونمون تا ...

دقیقااا پدر منم همین بود

من اون زمان عقد بودم و تو کار کارگاه شوهرم بهش کمک میکردم اونم بهم پول داد به عنوان شیرینی کمک کردن منم باهاش قرص خریدم از آشنای شوهرم که وقتی سمپاش دید گفت اینا خیلی فرصتی خوبیه و کنجکاو شد که از کجا خریدیم چون می‌گفت اینا اصل قرصه و دیگه گیر نمیاد 

واقعا ساس از لحاظ روانی ادمو نابود می‌کنه

الهی خدا ازشون نگذره که به فکر از بین بردن ساس نیوفتادن و منتقل کردن

ولی انشاالله مشکل شماهم حل شده باشه گلم ♥️

فقط همیشه احتیاط کنین

من حتی بعد اون موضوع دیگه سوار اتوبوس نشدم یا حتی تو جاهای عمومی ترس دارم نکنه از لباس یکی بچسبه به لباسم و بیاد خونمون 🤦🏼‍♀️

دقیقااا پدر منم همین بودمن اون زمان عقد بودم و تو کار کارگاه شوهرم بهش کمک میکردم اونم بهم پول داد ب ...

ممنون عزیزم انشالله

منم روانم بهم ریخته تا جایی که بتوتم مکان عمومی نمیرم کنار کسی نمیشینم همش دور و برمو نگا میکنم ک ساس نباشه حتی حس خارش دارم درصورتیکه جای نیش ندارم😭😭😭😭

تازه همین آدما بهمون تهمت زدن که شما ساس آوردین خونمون درصورتیکه ما اصلا نمیدونستیم ساس چیه و خونه اونا پر جای مدفوع ساس بود. الانم میخوان بیان خونه ای که اجاره کردیمم پر ساس کنن خیلی عوضی ن خدا شرشونو از زندگیمون کم کنه😭متاسفانه از اقوام درجه یک پدر یا مادرم هستن دقیق نمیگم کع شناسایی نشم ولی فعلا راهشون نمیدیم تو خونه

ممنون عزیزم انشاللهمنم روانم بهم ریخته تا جایی که بتوتم مکان عمومی نمیرم کنار کسی نمیشینم همش دور و ...

همون کار درسته عزیزم

دیگه باهاشون رفت و آمد نکنین

لامصب ساس هم بعد چند ماه که کلونی بشه خودشو نشون میده

یادم نمیره هیچ وقت زمانی رو که فرشو دادیم بالا و زیرش چه خبرررررر بود 🥶😣

عزیزم از خونه اقوام اومده بدبختمون کردن. فکر کن خونشون ساس داشت و بما نگفتن و هر شب میومدن خونمون تا ...

عزیزم مدتیه ی حشره تو خونمون پر شده نمیدونم ساسه یا نه من اینجا نمیدونم چرا نمیتونم عکس آپلود کنم میشه بهت درخواست بدم عکسشو بفرستم ببینی ساسه یا نه؟

خیلی گیرم لطفا

همون کار درسته عزیزمدیگه باهاشون رفت و آمد نکنینلامصب ساس هم بعد چند ماه که کلونی بشه خودشو نشون مید ...

عزیزم مدتیه ی حشره تو خونمون پر شده نمیدونم ساسه یا نه من اینجا نمیدونم چرا نمیتونم عکس آپلود کنم میشه بهت درخواست بدم عکسشو بفرستم ببینی ساسه یا نه؟

خیلی گیرم لطفا

مرسی بابت وقتی ک گذاشتید خدا بهتون خیر بده

استارتر عزبزم مدتیه ی حشره تو خونمون پر شده نمیدونم ساسه یا نه من اینجا نمیدونم چرا نمیتونم عکس آپلود کنم میشه بهت درخواست بدم عکسشو بفرستم ببینی ساسه یا نه؟

خیلی گیرم لطفا

عزیزم مدتیه ی حشره تو خونمون پر شده نمیدونم ساسه یا نه من اینجا نمیدونم چرا نمیتونم عکس آپلود کنم می ...

عکس ساس تو گوگل بزن 

اگر ساس باشه شبا که چراغ خاموشه میاد سراغتون و اینکه رد جای نیشش دوتا سوراخ ریز کنار همه اصطلاحا میگن خطی

همون کار درسته عزیزمدیگه باهاشون رفت و آمد نکنینلامصب ساس هم بعد چند ماه که کلونی بشه خودشو نشون مید ...

آدمای پررویی هستن چند وقت پیش خودشونو دعوت کردن که دست به سرشون کردیم😒😡

ساس واقعا عذاب آورترین بلایی که میتونه سر آدم بیاد. نمیکشه ولی هر روز ۱۰۰بارررر میمیری و زنده میشی😭😭😭😭😭

عزیزم مدتیه ی حشره تو خونمون پر شده نمیدونم ساسه یا نه من اینجا نمیدونم چرا نمیتونم عکس آپلود کنم می ...

باشه عزیزم درخواست بده

ولی تو گوگل هم عکساش هست

آدمای پررویی هستن چند وقت پیش خودشونو دعوت کردن که دست به سرشون کردیم😒😡ساس واقعا عذاب آورترین بلای ...

اخ واقعا درک میکنم گلم

آیفون تصویری بزارین هروقت دیدین اونا اومدن درو باز نکنین 

یا هم به روشون بیارین که ساس دارن و خونتون نیان تا وقتی از بین نبردن