2777
2789
عنوان

دستور پخت کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دما رو بذار رو ۱۷۰ و مدت رو ۵۰ تا ۶۰دقیقه با خلال دندون چک کن ببین پخته یا نه. بیکینگ پودر رو ه ...

ممنون قشنگم 

میگم من با پیمانه کار میکنم ممکنه بخاطر اون باشه حس میکنم پیمانه ام درست نیست 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ، وطن 🖤 türk 🐺

توی توستر درستش میکنم دیشب شیرینی رولتی درست کردم خیلی خوب و لطیف شده بود ولی کیک هام همش گنبدی میشه ...

منم تو توستر کیک درست میکنم،بذار روی ۱۶۰ درجه،۵ دقیقه قبل ایگه موادتو بذاری تو توستر بذار گرم بشه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
سایز قالبت چنده ؟کیکت چند تخم مرغیه؟

عزیزم سایزش رو نمیدونم 🥲 ولی از این قالب خوباست کمربندی 

۳ تا تخم مرغ میزنم

وقتی مواد رو می‌ریزی تو قالب. دور تا دور قالب بریز.فقط از وسط نریز. دمای هم میشه ۱۷۵ امتحان کنی

ممنون 

سرچ کن تالار عروسی سرو میکنن نون منقا همون نون پنجره ای هستعاشق شیرینی لطیف هستم

جدی تو عروسی سرو میکنن؟😳چه قدر عجیب آخه به نظرم اصلا شیرینی مجلسی ای نیست ولی طرفای ما شیرینی قرابیه میدن 😊

منم تو توستر کیک درست میکنم،بذار روی ۱۶۰ درجه،۵ دقیقه قبل ایگه موادتو بذاری تو توستر بذار گرم بشه

مرسی گلم ، یکی میگفت توی توستر هر کار بکنی خشک میشه یه کاسه آب بزاری باید توش امتحان کردین شما؟