فردا اخرین جلسه ام هستش نمیتونم همه پارک دوبل هارو درست در بیارم با اینکه هر روز دارم تمرین میکنم مثلا از ۱۰ تا پارک دوبل 7 تاش درست در میاد 3تاش اشتباه.چیکار کنممم
من ده دیقه قبل آزمون پدرم بهم پارک دوبل یاد داد یه بار زدم بعد آزمون دادم قبول شدم
سختش نکن
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اخه از شانس گندم میترسم که روز ازمون همون اولیو خراب کنم
نمیکنی
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ماشین هایی که کوچیکه و لبه جدوله باید چراغ اون بیوفته روی قفل تو ،ماشین هایی که اون فاصله پارک۴۵ رو رعایت کردن باید بین چراغ اون و قفل تو ۴ تا انگشت فاصله باشه ،ماشین های بزرگ هم مثل خاور و اتوبوس و… باید چراغ اون بیوفته وسط دستگیره در ماشین تو ، این نکته رو هم حواست باشه که ماشین هایی که چراغشون کشیده است باید بیشتر بری داخل که پارکت درست بشه