2777
2789
عنوان

حس ششمی هست جنسیت حدس بزنه

268 بازدید | 51 پست

هفته هفتم هستم 

خدا رو شکر تهوع و اینا ندارم فقط بعد غذا یکم سنگین میشم 

خودم وقتی بی بی چکم رو دیدم از نحوه رنگ گرفتنش یه حسی بهم گفت پسره ولی خب الان دیگه اینجور نمیتونم فکر کنم گاهی دلم میگه دختره گاهی میگه پسره 

پسر

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تست کلمو انجام بده

کلم قرمز رو بزار بجوشه

آبشو یکم وردار بزا خنک شه

همون اندازه ک ورداشتی ادرار قاطی کن بهش

اگ بنفش شد دخترع

اگ ب صورتی و قرمزی زد پسره

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
من از روی حسم نمیگم .از روی علائم میگم شکمت حالت نبض داره ؟دلت بیشتر ویار چیو داره؟

اره نبض میاد از کنار کلیه میره سمت ناف و شکم

همه چی میخورم ولی گاهی شور گاهی شیرین 

شربت خنک  لیمو دوست دارم 

من از روی حسم نمیگم .از روی علائم میگم شکمت حالت نبض داره ؟دلت بیشتر ویار چیو داره؟

میشه برا منم بگین؟؟از شیرینی جات متنفرم شوری و ترشی رو خیلی دوس دارم شکمم نبض نداره بعضی وقتا جمع میشه فقط هفت هفته هستم 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

ایشالا اونی که دلت میخاد همون صلاحت باشه عزیزم ولی این حس ششمی الکیه به من اینجا همه گفتن پسر حتی تو ...

ديگه سرگرمیه خوبه 

ولی انصافا یه حس ششمی بمن گفت یه ماه دیگه باردار میشی همون شد ولی گمش کردم