2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفارشی نیست. مگر خانواده جانباز یا شهید باشن. باید بره ازمون استخدامی شرکت نفت رو بده. ا

استخدامی از۱۲۵ نفر ۱۲۰ نفر رو با پارتی میبرن سر کار

ان چیز که در جستن آنی،آنی

خیلی باحالی بخدا😂😂😂کی سفارش ی ادم مجازیو میکنه برای استخدام اخه

من رزومه طرف رو میفرستم انقدر قابل و مفید هستن که لایق این باشن سفارششونو کسی بکنه

امیرکبیر خوندن

مقاله دارن

معدل بالا

کارآموزی رفتن

چرا فک کردی کسی میاد سفارش کسی که تو مجازی خودش هم نه کسی که میخواد معرفی کنه رو میکنه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
استخدامی از۱۲۵ نفر ۱۲۰ نفر رو با پارتی میبرن سر کار

دیگه خب همه جای مملکت همینه. به هر حال سفارشی نیست. اونم سفارش مجازی. ما که شما رو نمیشناسیم که چنین کاری بکنیم. شوهر من حتی داماد خودشو نتونست ببره. رفت آزمون داد و پتروشیمی قبول شد

من رزومه طرف رو میفرستم انقدر قابل و مفید هستن که لایق این باشن سفارششونو کسی بکنهامیرکبیر خوندنمقال ...

با این شرایط آزمون بده. قبول میشه. من خیلیا رو دیدم با لیاقت قبول شدن. همه چی هم پارتی نیست 

دیگه خب همه جای مملکت همینه. به هر حال سفارشی نیست. اونم سفارش مجازی. ما که شما رو نمیشناسیم که چنین ...

ایشون خیلی لایق هستن واقعا

حالا من داماد شمارو نمیدونم

کدوم شهر هستن؟

ایشون هم اصفهان زندگی کردن هم تهران هستن

دوجا ساکنن

ولی درکل هرجا باشه میتونن برن

خواهش میکنم اگر میتونید سفارش کنید دریغ نکنید

اگر میخواید حتی میتونم رزومه اشون رو بفرستم براتون