hanisj مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 114 عنوان کسی اشنا داره شرکت نفت یا پتروشیمی 598 بازدید | 19 پست میخوام سفارش کسی رو بکنن برای استخدامی ان چیز که در جستن آنی،آنی 1403/05/21 | 20:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bibliophile عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1984 سفارشی نیست. مگر خانواده جانباز یا شهید باشن. باید بره ازمون استخدامی شرکت نفت رو بده. ا
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 45046 خیلی باحالی بخدا😂😂😂کی سفارش ی ادم مجازیو میکنه برای استخدام اخه
hanisj مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 114 سفارشی نیست. مگر خانواده جانباز یا شهید باشن. باید بره ازمون استخدامی شرکت نفت رو بده. ا استخدامی از۱۲۵ نفر ۱۲۰ نفر رو با پارتی میبرن سر کار ان چیز که در جستن آنی،آنی
hanisj مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 114 خیلی باحالی بخدا😂😂😂کی سفارش ی ادم مجازیو میکنه برای استخدام اخه من رزومه طرف رو میفرستم انقدر قابل و مفید هستن که لایق این باشن سفارششونو کسی بکنهامیرکبیر خوندنمقاله دارنمعدل بالاکارآموزی رفتن ان چیز که در جستن آنی،آنی
goli۲۷ عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 3256 استخدامی از۱۲۵ نفر ۱۲۰ نفر رو با پارتی میبرن سر کار عزیزم نفت ۹۸درصدش پارتی هست
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12225 چرا فک کردی کسی میاد سفارش کسی که تو مجازی خودش هم نه کسی که میخواد معرفی کنه رو میکنه 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
bibliophile عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1984 استخدامی از۱۲۵ نفر ۱۲۰ نفر رو با پارتی میبرن سر کار دیگه خب همه جای مملکت همینه. به هر حال سفارشی نیست. اونم سفارش مجازی. ما که شما رو نمیشناسیم که چنین کاری بکنیم. شوهر من حتی داماد خودشو نتونست ببره. رفت آزمون داد و پتروشیمی قبول شد
goli۲۷ عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 3256 خیلی باحالی بخدا😂😂😂کی سفارش ی ادم مجازیو میکنه برای استخدام اخه باورت میشه من میتونم سفارششو بکنم ؟
hanisj مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 114 عزیزم نفت ۹۸درصدش پارتی هست منم همون پارتی رو میخوام گیر بیارم خبحالا پتروشیمی ام باشه مشکلی نداره ان چیز که در جستن آنی،آنی
bibliophile عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1984 من رزومه طرف رو میفرستم انقدر قابل و مفید هستن که لایق این باشن سفارششونو کسی بکنهامیرکبیر خوندنمقال ... با این شرایط آزمون بده. قبول میشه. من خیلیا رو دیدم با لیاقت قبول شدن. همه چی هم پارتی نیست
goli۲۷ عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 3256 منم همون پارتی رو میخوام گیر بیارم خبحالا پتروشیمی ام باشه مشکلی نداره کدوم شهر هستن؟
hanisj مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 114 دیگه خب همه جای مملکت همینه. به هر حال سفارشی نیست. اونم سفارش مجازی. ما که شما رو نمیشناسیم که چنین ... ایشون خیلی لایق هستن واقعاحالا من داماد شمارو نمیدونم ان چیز که در جستن آنی،آنی
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 45046 باورت میشه من میتونم سفارششو بکنم ؟ نگفتم کسی نمیتونه سفارش کنهگفتم کسی به ادم مجازی اعتماد نمیکنه مگه اینکه خیلی ساده باشه
hanisj مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 114 کدوم شهر هستن؟ ایشون هم اصفهان زندگی کردن هم تهران هستندوجا ساکننولی درکل هرجا باشه میتونن برنخواهش میکنم اگر میتونید سفارش کنید دریغ نکنیداگر میخواید حتی میتونم رزومه اشون رو بفرستم براتون ان چیز که در جستن آنی،آنی