2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 20 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

این روشهای سنتی بعضی وقت ها جواب نمیده 

من دستگاه گذاشتم / شیرخشت و ترنجبین و کاسنی خودم خوردم

قطره بیلی ناستر به بچه دادم/ انار دادم / حجامت پشت گوش کردم 

ولی یه مقدار اومد پایین دوباره رفت بالا 

فقط و فقط دکتر ببر

با همسرت برو اگر نشدبزنگ پدری ، برادری .... بیاد ببرت

زردی نوزاد خیلی موضوع مهمی هست و نمیتونی با روش های خونگی برطرفش کنی و حتما باید اصولی صورت بگیره بهت پیشنهاد میکنم برای درمان زردی نوزادت به کلینیک فوق تخصصی کودکان قاصدک مراجعه کنی 

پسر من زردی داشت سه بار تو بیمارستان بستریش کردن تا درجش میرفت روی ۱۸ بستریش میکردن و بعد از دو سه روز میومد زیر ده دوباره ترخیص میشد

بهش قرص فنوباربیتال دادن ولی من ندادم بهش یکی از آشناهامون یه نوبت گرفت درمانگاه محلشون دکتر طب سنتی داشتن رفتیم درمانگاه دکتره کارمون رو انجام داد و بعد از چند ساعت زردی بچم کامل برطرف شد رنگ و رخ بچه از زردی تا فردا سرخ و سفید شد واقعا از استرس نجاتمون داد

شماره درمانگاهه رو میگذارم خواستید نوبت بگیرید 09027383419 همین روش رو از اول انجام بدید خیلی بهتره تا اینکه بچه بخواد بستری بشه و کلی اذیت بشه