gerdaliii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 256 عنوان آی وی اف و انتقال 81 بازدید | 2 پست سلام دوستان من تو پروسه انتقالم ،، بخاطر پانکچر شدن گفتن دوماه دیگه برو رفتم باز قرص ال دی داده و آمپول میکرولین ، الان دیدم آمپوله پریودو عقب میندازه ؟ کسی همچین موردی داشته ؟؟ نمیخوام صبر کنم دیگه ، واقعا خسته شدم دیگه .... 1403/05/21 | 19:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
qzlem عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 144 من دکترم بعد پانکچر گفت دو سه ماه طبیعی اقدام کن احتمال بار شدن بیشتر میشه ولی باز نشدم ولی دیگه بهم قرص ال دی و امپول چیزی نداد فقط گفت قرصای معمولی مثل فولیک اسید و ویتامین دی و اینا رو بخور ولی باز که باردار نشدم الان چند روزه انتقال دادم
gerdaliii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 256 من دکترم بعد پانکچر گفت دو سه ماه طبیعی اقدام کن احتمال بار شدن بیشتر میشه ولی باز نشدم ولی دیگه بهم ... میخاست طبیعی بشه میشد دیگه این دکترام الکی دل آدمو خوش میکنن ایشالا مثبت میشه و کلی خوشال میشی ،، منو که همش میدوعونن بخاطر انتقال میگن قبلش باید دیواره رحم زخیم کننو این داستانا کلا پروسه مرکزی که میرم اینجوری لج دراره