2777
2789
عنوان

شانسiui

179 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من تزریق داشتم برا جنسیت...فولیکول زیاد داشتم ۸تا بالغ داشتم ک ۵تاش ۲۱تا۲۴ بود ...بااین تعدادفولیکول چقدرشانس دارم بگیره؟؟؟؟اینم بگم دکترگفت رحمت عالیه اماده بارداریه و هردومون مشکلی نداریم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از حالا بگم مدیکور و روژانن بخر،به  بقیه اعتباری نیس😍😂

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

عزیزم آزمایش شوهرت چگونه بود؟میشه بگی مورفولوژی چند بود؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
چجوری عزیرم

به نظرم موقع ظرف شستن پیشبند ببند،جلو کولر پنکه نمون ،اگه گرمت بود دور شکت یه چی بنداز

چجوری عزیرم

عزیزم یه سری تاپیک های قدیمی تر هستن که برای آی یو آی ها و آی وی افی هاست میتونی سرچ بزنی

من فک کردم هنوز انتقال ندادی

الان دیگه چیزای نفاخ نخور مثل گوجه و هویج و گرمیجاتم نخور

مغزیجات زیاد بخور و آب و اصلا یبوست نداشته باش 

نمیدونم ولی نوشته بود نرمال ..الان توماشینه بیاد میگمت

مرسی عزیزم