2777
2789
عنوان

تجربی یا ریاضی

107 بازدید | 9 پست

من واقعابه مشکل خوردم اگه میشه کمکم کنید

من امسال انتخاب رشته دارم آزمون تیزهوشان دادم هر دو رشته رو قبول شدم و فردا باید برم ثبت نام ولی بین این دو تا رشته موندم به هر دوش علاقه دارم ولی واقعا انتخا برام سخت شده چون نمیخوام پشت کنکور بمونم تجربی این امکان نداره و از طرفی ریاضی برم میگن آینده شغلی نداره و رشته مناسبی برای دخترا مناسب نیست و به دخترا بها نمیدن در عین حال حساب کردنم نسبت به حفظیاتم یکم قوی تره حفظیاتم جوریه که هر روز باید بخونم تا از یادم نره 

بدجوری دو به شک موندم چند روزم هست تو خونه دعواست چون من به خاطر کنکورش میگم ریاضی ولی بابام به تجربی علاقه داره و هی میخواد منصرف کنه دیگه رسما دارم دیونه میشه این وضعیت یکم بیشتر ادامه پیدا کنه میرم ترک تحصیل میکنم😑💔

تجربی بازار کارش بنظرم بازتره.

ریاضی همشون مهندسی هستن.

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون میشه دلیل این انتخابتونم بپرسم؟🫠

بزار تجربه خودمو بگم

من تجربیم

تجربی خیلی مخ و حوصله میخواد،این یک 

دوم اینکه داوطلباش خیلیییی زیادن و احتمال اینکه ب جایی برسی کمه‌

ولی ریاضی اینطوری نیست 

میتونی خودتو توی مهندسیو اینا یا جاهای دیگ گیر بدی 

اصلا اشتباه نکن و برو ریاضی 

مگه نمیگی حساب کتابت خوبه؟

پس برو همون ریاضی 

چون تجربی زیستم هس خب

🙂

اره میدونم دقیقا به خاطر همین به مشکل خوردم

از مهندسی بنظرم خسته بشی همش سرو کله زدن با بقیه هست.بخصوص مردها چون مهندسی یعنی بازار کار آزاد و مردونه.

ولی بنظرم تجربی رو انتخاب کن یه شغل مناسبه خانوم هست.محیطش هم بهتره

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

ریاضی رو باید خیلی تیز هوش باشی تا بتونی خودتو به جایی برسونی مثلا هسته ای یا اینجور چیزها.

وگرنه بیرون پر از مهندس عمران و معماری و .... هست.

ولی تجربی رو میتونی راحت  پرستاری و مامایی رو بیاری.

بیشترم تلاش کنی پزشکی

ریاضی رو باید خیلی تیز هوش باشی تا بتونی خودتو به جایی برسونی مثلا هسته ای یا اینجور چیزها.وگرنه بیر ...

ولی پزشکیم الان بازار کار خوبی نداره وگرنه اینستا پر از پزشک مشاور نمیشد برادر خودمم پزشکه فارغ تحصیل دکترای شهید بهشتی خودشم میگه میگه پزشکی و کلا پیراپزشکی دیگه خبری توش نیست شده تبل تو خالی دقیقا مثل ریاضی چند تا از دوستای خودشم هستن بعد از فارغ التحصیل شدن کلا ول کردن یا کار براشون پیدا نشده عده ایم وسط تحصیل ول کردن

من بازم با این شرایط شدیدا دو. به شک موندم