2777
2789
عنوان

تجربی یا ریاضی🫠

78 بازدید | 5 پست

منامسال انتخاب رشته دارم آزمون تیزهوشان دادم هر دو رشته رو قبول شدم و فردا باید برم ثبت نام ولی بین این دو تا رشته موندم به هر دوش علاقه دارم ولی واقعا انتخا برام سخت شده چون نمیخوام پشت کنکور بمونم تجربی این امکان نداره و از طرفی ریاضی برم میگن آینده شغلی نداره و رشته مناسبی برای دخترا و به دخترا بها نمیدن در عین حال حساب کردنم نسبت به حفظیاتم یکم قوی تره حفظیاتم جوریه که هر روز باید بخونم تا از یادم نره 

خواهشا کسایی که تجربه دارن لطفا بگن بدجوری دو به شک موندم چند روزم هست تو خونه دعواست چون من به خاطر کنکورش میگم ریاضی ولی بابام به تجربی علاقه داره و هی میخواد منصرف کنه دیگه رسما دارم دیونه میشه آیت وضعیت یکم بیشتر ادامه پیدا کنه میرم ترک تحصیل میکنم😑💔 

تبریک می‌گم عزیزم

هر رشته ای که علاقه داری رو انتخاب کن

ببین خودت، دوست داری در آینده توی فضای بیمارستان و به عنوان کادر درمان کار کنی

یا توی فضای علمی و مهندسی

در آخر، تصمیم و رویات رو فدای چیزی که عرف جامعست نکن

برو سمت کاری که بهش علاقه داری که پشیمون نشی

من خودم دبیرستان ریاضی خوندم و الان دانشجوام

این که می‌گی فضای رشته ریاضی مناسب دختر نیست و نمی‌فهمم

شما هر رشته ای بخونی، می‌تونی توی اون زمینه کار مهندسی انجام بدی و به ندرت پیش میاد به خاطر جنسیت تبعیضی قائل بشن توی فضای کاری یا حداقل می‌تونی کار تحقیقاتی یا آکادمیک انجام بدی یا به عنوان استاد دانشگاه مشغول بشی

در ضمن برای اپلای هم فوق العاده عالیه

خواهشا رشته ها رو دیگه مردونه زنونه نکنین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سر انتخاب رشته خودمیه جدول درست کردمریاضی، انسانی،تجربی و هنرو تمام شغلای مورد علاقم رو توی هر دسته ...

میشه الان در مورد وضعیت یکم توضیح بدی اگه کنکور دادی از کنکورش اگه دانش آموزش از وضعیت درسش یا اگرم قبلا خوندی یکم اطلاعات بدی من واقعا نیازمند اطلاعاتم😂🫠

میشه الان در مورد وضعیت یکم توضیح بدی اگه کنکور دادی از کنکورش اگه دانش آموزش از وضعیت درسش یا اگرم ...

آره چرا که نه خوشحال می‌شم کمکت کنم

رشته خیلی خوبیه محاسبات جذابی داره دیدت رو نسبت به دنیا تغییر می‌ده

من دنبال چالش بودم،مطمئن بودم برای کار توی آزمایشگاه و بیمارستان ساخته نشدم

از خون و اینا هم بدم میومد

دنبال رشته ای بودم که خلاقیت داشته باشه که بشه کار جدیدی کرد

اومدم ریاضی

البته محاسباتمم قوی بود

درساش سخت هستن ولی شیرینن هندسه و گسسته و حسابان و آمار و احتمال تخصصیه، فیزیکش از تجربی سنگین تره و شیمیش مشترکه

ولی شیرینن، هر کدوم از این درسا شیرینی خودشونو دارن

همه از اثباتای هندسه می‌نالیدن ولی من واقعا دوست داشتم

شما هر رشته ای بری، برای قبول شدن توی بهترین رشته و دانشگاه قطعا سختی می‌کشی ولی توی ریاضی این یه مقدار بیشتره البته ارزشش رو داره

بازار شغلی خیلی خیلی متنوعی داره

از رشته های علوم پایه بگیر با پلیمر و نفت و پتروشیمی و مهندسی شیمی

و برق و کامپیوتر و مکانیک و علوم کامپیوتر و مهندسی پزشکی و عمران و صنایع

معمولا می‌گن رشته کامپوتر و صنایع و مهندسی های مربوط به شیمی برای خانما مناسب تره ولی علایق خودت خیلی مهمه اونا رو اولیت قرار بده بقیه رشته ها هم تفاوتی نداره

توضیح دادم که می‌تونی در فضای آکادمیک یا شرکت های خصوصی مشغول بشی

من الان خودم دانشجوی مکانیکم، شرایط از چیزی که فکر می‌کردم بهتر و مناسب تره 

رشته خوبیه

درسای سختی داره ولی شیرینه

چون با علاقه و استعداد اومدم پشیمون نیستم