2777
2789

با یه بچه چهار ماهه عزیز از تر جونم که هنوز جنسیتشو نمیدونم به مردن و زیر خاک فکر میکنم

شوهرم اوایل خیلی خوب بود ولی چون با خونوادش یجاییم و خورد و خوراک و همه چی یکیه و خرج اونارم شوهرم میده همش حرف یادش میدن

همش میگه خونوادت دعا نوشتن برامون(بابام یه دعای محبت نوشته بود پیدا کرد و الان بهونه میکنه) 

نه میزاره خونوادم بیان اینجا نه میزاره من برم و حتی میگه بچه رو هم نمیزارم ببینن

مادرش هر روز یه نفرین که دعا اووردن و چی شد

خونوادش شوهرمو طلسم کردن چون انگار دست خودش نیست همش باهام دعوا میکنه دیگه اصلا به چشمش نمیاد

توروخدا خواهرانه بگید چیکار کنم تو این باتلاق لطفا از روی خشم و سرسری جواب ندین💔💔💔

مهتاج جواب و راهنمایی و دعا هاتون هستم😭

این دعاها هم شده خونه خراب کن

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه همسرت وقتی پیش والدینش هست، پیش توام میاد. پس تو فرصت برابر خودتو داری، از این فرصت جهت افزایش مهر و محبت تو زندگی مشترک و توجه به هم استفاده کنین.

دوم به پیشرفت شوهرت کمک کن، هر چقدر اون موفق باشه تو هم خوشحال، موفق و خوشبخت تر میشی. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

عزیزم دعا وطلسم بزار کنار برو ب زندگیت یه نگاهی بنداز ببین شوهرتو چطوری میتونی رام کنی بعضی مردا با پر کردن شکم بعضیا رختخوابین وبعضیا هم دوس دارن محبت ومهربونیات با زبون بیاری ونشونش بدی اینا راز زندگی ک میشه شوهرتو رام کنی این طفل معصوم هیچ گناهی نداره ک بیخوای تو همچین اوضاع نابسامان دنیا بیاریش اول زندگیتو سروسامون بده بعد بفکر اوردنش باش

ببخشید اگه ناراحتتون میکنم ولی...شوهرت آخرش میفهمه چیکار کرده وقتی همه چی داره تموم میشه وقتی بچش بزرگ شده و اونم ناراحته وقتی میبینه همه‌ چی تقصیره اونه و کاری از دستش نمیاد. سعی کن بهش یادآوری کنی همچیو هیچی با دعوا حل نمیشه وقتی اون سرت داد میزنه و... اصلا جیغ نکش باز با آرامش حرف بزن سعی کن با پدر و مادر شوهرتم دردودل کنی به اوناهم درباره خودت حرف بزن سعی کن باهاشون راحت باشی چون شوهرت اینطور که معلومه بیشتر از تو به حرف اونا گوش میده ولی تموم حرفم اینه به آینده اون بچه هم فکر کن❤️

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

از صمیم قلبم راهنماییتون کردم بالا❤️

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️