2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند وقت پیش یکی از مسئولین بهزیستی گفته بود،احتمال ازدواج مجدد خانومی ک طلاق گرفته یک ب نه هست

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

وقتی تو یه زندگی مشترک به دلایل مختلف دو نفر نسبت به هم سرد و بی علاقه و بی تفاوت میشن زندگیشون حالت ماشینی پیدا میکنه . به گونه ای که هر دو طرف به اجبار و فقط به خاطر فرزند یا فرزندانشون اون زندگی و همدیگر رو تحمل میکنن

آره با این گرگهایی ک تو این اجتماع میبینم واقعا لازمه من خودم به شخصه آینده فرزندم مهمتر از خودمه و حتی به ظاهر هم شده با رفتارم خودمو فدای آسایش و امنیت بچم میکنم تا کمبود محبت و حس نکنه بافکر اینکه بچه طلاقه بزرگ نشه 

میشه واسه نیتم یه صلوات بفرستید ممنونم  
اینو شاید ندونن و ما هم ندونیم ولی مطمئنیم اینجور زندگیها ارامش و محبت هیچی نقشی توش نداره

ولی اگه خود دار باشن و دعوا نداشته باشن و فقط به خاطر بچه پیش هم بمونن و بچه رو اذیت نکنن میارزه. 

چون اونا اون بچه رو به دنیا اوردن.

اگه مدام به هم می پرن و دعوا دارن و والدین بدی هستن، خوب طلاق باعث آرامش بچشون می شه.

من کاملا مخالفم . فکر میکنم فرزند طلاق بودن از فرزند رابطه ی بدون عشق بودن کم خطرتر نیست

چرا کمی فکر کنید میتونید متوجه بشید

خونواده ای که توش محبتی و عشقی بچه ها ازش نمی بینند در اینده فکر میکنید اینا چطور ادمی خواهند شد یک دختر یا پسری که پر از کمبوده و عصبی هستن مستقیما رو زندگی ایندشم میتونه تاثیر داشته باشه

بچه طلاق حداقلش اینه که تو این محیط نبوده و میتونه هم گاهی کنار مادرش باشه هم پدرش ولی با تفاوت اینکه اون محیطی که ازش گفته شد دیگه خبری نیست