2777
2789
عنوان

پریودی

77 بازدید | 12 پست

خانوما توروخدا اگه راهی برای تسکین درد پریودی بلدین بگین...دارم میمیرم از درد

بابونه و زعفرون ایناهم خوردم

شیاف و قرصم استفاده کردم دردش چندساعت اروم شده دوباره برگشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خونه تنهام دارم از درد میمیرم

دو تا قرص ناپروکسن ۲۵۰ خوردم ولی اثر نکرده

حالت تهوع هم دارم

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)

عزیزم...الان بهتری؟

آره عزیزم ممنون از احوال پرسیت

گلاب به روت بالا اوردم

۹ به بعد دیگه دردم ول داد…

تو بهتری؟

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)

آره عزیزم ممنون از احوال پرسیتگلاب به روت بالا اوردم۹ به بعد دیگه دردم ول داد…تو بهتری؟

خداروشکر گلم

منم خوبم ولی حجم خونریزیم این ماه خیلی کم شده نمیدونم چرا

خداروشکر گلممنم خوبم ولی حجم خونریزیم این ماه خیلی کم شده نمیدونم چرا

مفنامیک اسید خوردی؟مفنامیک اسید خونریزیو کم میکنه

گرمی بخور

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز