2777
2789
عنوان

تجربم از سز

284 بازدید | 11 پست

دوستانی که دوست دارن بدونن من از بی حسی اصلا خوشم نیومد چون حس بدیه انگار یه کیسه شن رو پاهای ادم میریزن ....خود عمل سزارین بعدش تا ۱۲ ساعت نمیشه آب بخورید و من از تشنگی داشنم تلف میشدم .... درد هم یک شب شدید بود که با شیاف قابل تحمل تر بود...اولین قدم ها سخت بود واقعا اما بعد دو روز اوکی شد ....مثانه که پر میشه درد رحم شدید تر میشه پس نذارید مثانه پر شه ....هرروز برید حمام و با شامپو بچه جای بخیه هارو بشورید که عفونت نکنه ..در کل بعد ده روز دیگه بلند میشید 

مامان یه دخمل گوگولی

اسپری نیواشا هم حاوی نقره ست برای ضدعفونی وترمیم زخم سزارین خیلی خوبه زخم رو میبنده آناناس هم همین خاصیت رو داره حتما بخورید

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

واقعا بی حسیش خیلی بده من تا دوروز نتونستم پام و تکون بدم الان روز چهارمیه که سزارین کردم ولی هنوزم حس میکنم پاهام حس نداره 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بی حسیش خیلی بده من تا دوروز نتونستم پام و تکون بدم الان روز چهارمیه که سزارین کردم ولی هنوزم ...

من که هنوز رون پاهام بی حسه طبیعیه 

مامان یه دخمل گوگولی
من که هنوز رون پاهام بی حسه طبیعیه

کاشکی خوب بشه ببخشید یه سوال شما بچتون شیر خشک میخوره یا شیر خودتون

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
کاشکی خوب بشه ببخشید یه سوال شما بچتون شیر خشک میخوره یا شیر خودتون

خواهش والا از اول شیر خودم نیومد شیر خشک دادم بهش الانم دیکه شیر منو نمیگیره

مامان یه دخمل گوگولی
خواهش والا از اول شیر خودم نیومد شیر خشک دادم بهش الانم دیکه شیر منو نمیگیره

من بچم از همون اول سینم و نمی‌گرفت الانم شیر خشک بهش میدم ببخشید بی ادبیه بالا میاره 

شیرخشک و بالا میاره

آره 

پسرم اصلا اینطوری نبود اون شیر خودم و خورد ولی دخترم بالا میاره اذیت میکنه همشم گریه میکنه