2821
2789
عنوان

بارداری

87 بازدید | 9 پست

سلام ابجیا من 15روزه پریودم عقب افتاده اولین ماهه اقدامم 10روز پیش آزمایش دادم منفی بود ولی بی بی چک هاله میندازه برم دکتر سونوگرافی بنویسه اگه حامله باشم تو سونو مشخصه یا نه مرسی 

ماه های اول همینطوری عقب میفته پریود 

یمارک دیگه هم بیبی بزن 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماه های اول همینطوری عقب میفته پریود یمارک دیگه هم بیبی بزن

همه مدل بی بی زدم آبجی فقط هاله میندازه نگرانم یه وقت کیست تخمدانی تنبلی چیزی داشته باشم اگگگر حامله باشم الان سونو نشون میده 

یعنی 10روز پیش که منفی بود ممکنه الان مثبت باشه

بله ممکنه

ولی قبلش یه مارک دیگه بیبی بزن

من خودم بیبی زدم اصن هیچی نشون نداد

آزمایش گف باردارم

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

همه مدل بی بی زدم آبجی فقط هاله میندازه نگرانم یه وقت کیست تخمدانی تنبلی چیزی داشته باشم اگگگر حامله ...

معمولا سونو نمیرن چون اول با بیبی یا ازمایش مطمعن میشن و هفته شش یا هفت میرن ک قلب تشکیل شده باشه 

بنظرم ازمایش بده 

اخه ماه های اول همینطوری پریود عقب میفته تو اقدام منم اینطور بودم 

ایشالا ک باردار باشی و دلت شاد شه ولی اگه باردارم نبودی اصلا فکرتو درگیر نکن از روز پنج پریود تا چهارده بومادران و پنج انگشت دم کن بخور خیلی خوبه 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵