2777
2789
عنوان

تاخیر پریود بعد از iui ناموفق

355 بازدید | 14 پست

من ماه قبل iuiشدم اما باید ۱۴ روز بعدش میرفتم آزمایش  که

اصلا کار به ۱۴ روز بعد نکشید و سر ۱۰ روز پریود شدم

الان از موعد پریودم دو روز میگذره

در حالیکه من سر تایم ۲۸ روز میشدم و عقب نمیفتاد

بی بی چک که منفیه

آیا ممکنه این تاخیر بخاطر iuiماه قبل باشه یعنی هورمونها بهم ریخته باشه؟

من زن بودنم را دوست دارم🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منفی بود امروز صبح زدم۲۲ ماه پیش روز اولم بود

معمولا بعد آی یو آی احتمال بارداری بالا میره شاید بیبی نشون نده

ایشالا هرچی دلت میخواد همون بشه

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

عزیزم استرس نداشته باش

هم ممکنه بار دار باشی

هم اینکه هورمونات ب هم ریخته باشه یکم صبر کن ۲ روز زوده برا نظر دادن

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
عزیزم استرس نداشته باشهم ممکنه بار دار باشیهم اینکه هورمونات ب هم ریخته باشه یکم صبر کن ۲ روز زوده ب ...

هیچ وقت تصور نمیکردم

برای بارداری انقدر بخوام انتظار بکشم و صبر کنم

سه بار ivf ناموفق ۱ بار iuiناموفق

و حالا بازی جدید

هیچ وقت تصور نمیکردمبرای بارداری انقدر بخوام انتظار بکشم و صبر کنمسه بار ivf ناموفق ۱ بار iuiناموفقو ...

میدونم خیلی سخته خودمم تو همین پروسه مضخرفم

فقط بهت بگم هرچی استرس داشته باشی بدتره آروم باش و بهش فکر نکن انشاالله هر وقت صلاحمونه خدا بهترنهارو برامون رقم بزنه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
جواب عکس رنگیت چی شد؟کجا رفتی؟ تهرانی؟

نه عزیزم من شیراز رفتم مشکلی نداشتم خداروشکر 

بعد پریود میشه بری عکس رنگی فعلا صبر کن شاید باردار باشی

نه عزیزم من شیراز رفتم مشکلی نداشتم خداروشکر

منم سالیان قبل داده بودم

اما

مشکلی نبود

الان بعد ۷ سال مجدد گفته برو عکس رنگی

منم خیال کردم امروز میشم

زنگ زدم وقت گرفتم

نشدم هنوز

بعد پریود میشه بری عکس رنگی فعلا صبر کن شاید باردار باشی

تو چه امیدی داری به حاملگی من😂😂

نه بابا

از مهر ۱۴۰۲ تو اقدامم ماه قبل iui شدم که هیچی

از شهریور ۱۴۰۱ تا شهریور ۱۴۰۲ هم سه بار ivf ناموفق

الانم دیگه تاخیر پریودام شروع شد 

فکر کنم

دیگه قاعدگی نامنظمم باید به پرونده ام اضافه کنم😂

تو چه امیدی داری به حاملگی من😂😂نه بابااز مهر ۱۴۰۲ تو اقدامم ماه قبل iui شدم که هیچیاز شهریور ۱۴۰۱ ...

من از ۴۰۱ اقدامم والا بیشتر از تو امید دارم هرماه میگم این ماه دیگه باردارم باورت نمیشه نزدیک پریودیم گرمی نمیخورم میگم بچم چیزیش نشه🫥با احتیاط راه میرم🤣🤣کلا سمی هستم برا خودم 

شوهرم همراه نیست هر دفعه ب هزار بدبختی میرم دکتر براش آزمایش نوشته انجام نمیده میگ اگه خدا بخواد میده من عمرا آزمایش بدم🫠